
 Kinuskileipomo  Kaneliina
Kinuskileipomo  Kaneliina 15.11.2015
Pohja:
175 g vaniljatäytteisiä kaurakeksejä
25 g margariinia
Täyte:
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g sitruunarahkaa
100 g sitruunatuorejuustoa
4 liivatelehteä
0,5 dl sitruunamehua
Murskaa pohjan keksit tehosekoittimessa. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja sekoita joukkoon sitruunarahka. Notkista tuorejuusto toisessa kulhossa. Kuumenna sitruunamehu, purista liivatteista vesi pois ja sekoita ne sitruunamehuun. Sekoita liivateseos sitruunatuorejuuston joukkoon ja lisää seos vaniljakastike-rahkaseokseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkapissa n. 3 tuntia. Irrota vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele.
Kuvan kakkua kiertävä reunus on valkosuklaata ja ruusut sokerimassaa.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Oikeassa olet, mari-johanna 🙂