
 Kinuskileipomo  jess
Kinuskileipomo  jess 19.9.2015
pohja:
125 g	voita
3 dl	vehnäjauhoja
2 rkl	sokeria
2 rkl	kylmää vettä
täyte:
300g	creme fraiche
2	kananmunaa
100g    kinkkuuikaleita
200 g	fetakuutioita
100 g	parsakaalta
2 dl	juustoraastetta
1       sipuli
suolaa, pippuria
ohje:
sekoita pohja ainekset keskenään. Anna levähtää jääkaapissa hetken. Painele vuokaan.
esipaista pohja n.10 min 200C.
Sekoita munat ja creme fraiche ja lisää suolaa ja pippuria.
Ripottele ainekset pohjalle ja kaada creme fraiche seos pälle ja lopuksi juustoraaste.
Uuniin 200C n. 30-40 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2585 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Tämä kuulosti niin hyvältä että pakko oli heti kokeilla 🙂 nyt piirakkaa odottaa kaapissa huomisia kutsuja 🙂 Parsakaalin jätin pois , muuten tein ohjeen mukaan