19.6.2016
Tein kaksi täytekakkua miehen kummitytön rippijuhliin. Tämän kakun täyte on tehty Kinuskikissan kinuskikakun ohjeella, mutta lisäsin kinuskin joukkoon pakastelakkoja. Hyydytin kakun liivatteilla. Kakun sivulla on pitsikoristeet, kakun päällä olevat kukat ja risti ovat Confetista.
http://www.kinuskikissa.fi/kinuskikakku/?hakusivu=1
Pohja on perinteinen sokerikakkupohja http://www.kinuskikissa.fi/vinkkeja/?hakusivu=1
Huomasin koekakkua tehdessä, että tämä kakku kannattaa tehdä parikin päivää aikaisemmin ennen tarjoilua, maku vain paranee 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
Sinulla olikin iso urakka valmistaa rippijuhliin kaksi täytekakkua. Hienosti onnistuit, komeita kakkuja loihdit pöytään. Tämäkin kakku maistui varmasti herkulliselta, kinuski ja lakat takeena. Nam! Kaunis hillitty koristelu sopii rippikakkuun. Pitsireunus lisää kakun juhlavuutta. 🙂
Yleensä täytekakulle kannattaakin antaa makujen ja kosteuden tekeytymisaikaa. Yleisohjeena: Tee kakkupohja tänään, täytä se huomenna jääkaappiin ja kuorruta ja koristele ylihuomenna, tarjoilupäivänä.