Unelmieni kinuskikakussa maistuu juhlavasti lakka ja herkullisen pehmeä ja runsas täyte. Täyteohjeena tässä kaksi itselleni mieluisaa vaihtoehtoa: kinuski ja vanilja. Kummastakin ohjeesta tulee riittävä määrä normaalikokoisen kakun kahteen väliin. Lakan ohella myös raikkaat marjat kokonaisina täytteen seassa tai survoksena täytteen alla sopisivat loistavasti. Täytteen voi hyydyttää liivatteella tai vaniljakreemijauheella. Viimeksi mainitun etu on, ettei täytteen hyytymistä tarvitse odotella vaan kakkua voi alkaa kuorruttaa heti täyttämisen jälkeen. Vaniljakreemijauheen tilalla voi käyttää myös Blå Bandin vanhan ajan vaniljakastikejauhetta.

Kinuskikakun voi tehdä kermapursotuksia ja koristelua lukuun ottamatta jääkaappiin valmiiksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä. Koristeet säilyvät hyvin kinuskin päällä, joten voit asetella ne huoletta paikoilleen jo hyvissä ajoin ennen kuin kahvihetki koittaa.

Juhlapöydän katseenvangitsija! 🙂