12.11.2016
Vadelma-valkosuklaakakku
Tee mirrorglaze (peilikirkas) kuorrutus. Voit jakaa kuorrutus ja värjää erivärisiksi!
Mirroglaze ohjeet:
http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/facebook-ilonataavitsainen/mirrorglaze-kuorrutus-peilikuorrutus/
Gluteeniton pohja:
Tästä ohjeesta tulee kahdelle kakulle pohja. Jos et halua gluteenitonta pohja, laita tavallista jauhoa 2,7 dl
1. Laita uuni kuumenemaan 165 C ja voitele vuoka.
2. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
3. Lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin jokaisen lisäyksen jälkeen.
4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon sekoittaen samalla. Lisää sitten vattuja. Älä sekoita enää paljon. Vattuja voit tökkiä suoraan taikinaan kun kaadat sen vuokaan.
5. Kaada vuokaan, paista 45 minuuttia.
6. Kumoa valmis pohja hieman jäähtyneen.
7. Leikkaa pohja kahteen osaan
Valkosuklaa täyte:
Tässä vaiheessa ota pienempi vuoka, laitaa reunalle muovikalvo tai leivinpaperi ( jos silikonivuoka ei tarvitse sitten) ja leikkaa sopiva pala kakkupohjasta. Asettele pohja ja laita päälle valkosuklaa täyte, siloita pinta ja laita pakastimeen minimi kahdeksi tunniksi! Saa olla pidemmään aikaa jos tarvitsee!Sitten vasta aloitat valmistamaan vadelma täyte.
Vadelma täyte:
Jos haluat laittaa sokeri maun mukaan.
Kakun kasaaminen:
Ensinmäinen vaihtoehto on:
Toinen vaihtoehto on:
Sitten ota kakku ja kuorruta sen miten haluat! Muista että kakku pitäs olla ihan jäässä!!!
Ja se on valmis! Yritin laitta mahdollisimman tarkat ohjeet! 🙂
Tässä on jotain esimerkkit Youtubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=PVUpRc59FwM
Lähdeet on erilaisia ja muokattu omalla tavalla!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1804 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
Kiitos paljon!!!:-)