16.11.2019
Kakku pohjana gluteeniton, piti tehdä kolme pohjaa, jotta sai molempiin vähän korkeutta. Eli jokainen pohja leikattu kahtia ja kolmannesta jaettu molempiin kakkuihin lisäpohjat.
4x kananmuna
sokeria
leivinjauhetta
gluteenitonta jauhoseosta ja perunajauhoja
Kakkuihin tehty kerma-tuorejuusto-vaniljakreemi kerros ennen varsinaista kuorruttamista.
Kesäkakussa täytteenä marjamousse
2dl kermaa
150g ranskankermaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
n 2,5 dl marjoja soseena
liivatejauhetta
sokeria
Vaahdota kerma lisää ranskankerma ja tuorejuusto. Ota marjasosetta n 2rkl erilleen ja sekoita liivatejauhe (n 2tl). Lisää loppu marjasose kermaseokseen. Kun liivate turvonnut hetken, lämmitä mikrossa 15sek ja lisää muiden ainesten joukkoon.
Itsellä seos oli löysähköä, joten seisotin jonkin aikaa jääkaapissa. Ja lopulta lisäsin vähän vaniljakreemijauhetta.
Talvikakussa appelsiinitäyte
2dl kermaa vaahdotettuna
1 prk appelsiinituorejuustoa
Kakut kuorrutettu kermalla, koristeet sokerimassalla ja sokerilasia 😊
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5599 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1802 tähteä
Britakakku
1521 tähteä
onpa kauniit kakut, varmasti olisi molempia maisteltava!