17.02.2016   8 kommenttia

Kuviorullat villitsivät Kinuskileipomoissa – voittajat valittu


leipomopalkinto3

Viimeisen kuukauden aikana nähtiin Kinuskileipomoissa leuat loksauttavia leipomuksia! Kyseessä oli tempaus, joka kannusti ottamaan haltuun kuviorulla-tekniikan. Ja senhän te teitte! Näitä leiskautuksia on ollut ilo katsella, vaikkakin voittajien valinta on sitäkin hankalampaa. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin jakamaan tunnustusta seuraaville rullaajille:

Kinuskileipomo UgolinonSeikkailut: Keväinen Kääretorttu

Melkein voin kuulla lintujen viserryksen ja tuntea kevään tuoksun! Tämä rulla on sisältä pirteän hedelmäinen ja koristelultaan aurinkoisen hyväntuulinen. Lisäplussaa siitä, että kääretortut eivät olleet tekijältä kuulemma tätä ennen luonnistuneet. Sitä on vaikeaa uskoa, mutta tällainen kehitystarina kannustaa varmasti muitakin kokeilemaan!

Kinuskileipomo Irzu: Snoopy-rulla

Snoopy ei jätä ketään kylmäksi, tähän rullaan ei voi rakastumatta! Tämä oli mielenkiintoinen rullaversio siinäkin mielessä, että se oli esimerkkinä selkeän hahmon luomisesta kuviotekniikalla. Kyse oli siis oikeastaan taikinalla piirtämisestä. Kiitos Irzulle innoituksesta!

Kaikki tempaukseen osallistuneet taideteokset löytyvät leipomoista valitsemalla kategoriaksi Kuviorulla-tempaus. Suurkiitos osallistujille! Toivottavasti kaikki saivat tästä vähintäänkin lisää ideoita ja kipinän uusiin kokeiluihin.

Kinuskikissa