Tämä kahvikakku yllättää kuusenmuotoisella sisuksellaan. Kuvio on saatu aikaan hyödyntämällä taikinan joukossa kypsää kakkupohjaa. Söpöön sydänleivinpaperiin käärittynä kuusikakku on ihana lahjavieminen. Myös kakun pakastaminen onnistuu hyvin. Kuorruttaminen kannattaa tehdä vasta sulattamisen jälkeen.

Meidän perheen aikuisten kesken on luovuttu lahjojen antamisesta, joten joulun ”lahjat” nautitaan syötävässä muodossa ja yhdessäolosta nauttien. Näin joulun vietto alkaa jo marraskuussa, kun saa aloittaa joulun leipomisen. Aattona perinteiset jouluruoat täyttävät vatsan, joten makeista herkuista saa eniten irti, kun niitä ripottelee joulua edeltäviin viikonloppuihin.

Tunnelmallista Joulua kahvipöytään! 🎄 🎄 🎄 🎄