29.06.2010   13 kommenttia Kategoria: Kuukauden vinkki

Juustokakun koristelu


Kesäkuun vinkki

Tämän kertainen vinkki liittyy juustokakun koristeluun. Välillä lukijat harmittelevat, kun vaivalla taiteillut koristeet muuttuivatkin kiilteen päällä vetiseksi mössöksi. Itsekin olen kantapään kautta oppinut, että kiilteen päältä voi marsipaani-, sokerimassa- ja pikeerikoristeet unohtaa. Myös useimmat karamellit sulavat nopeasti. Mikä avuksi?

  1. Pursota kiilteen pinnalle kermavaahtoa ja asettele koristeet sen päälle. Kerma toimii eristeenä eikä sulamista tapahdu.
  2. Käytä kermaa itsessään koristeissa. Esimerkiksi kermaruusut ovat näyttäviä koristeita.
  3. Panosta kiilteen kanssa suklaakoristeisiin ja -pursotuksiin. Suklaa ei tykkää huonoa kiilteestä. Suklaarouheella tai -lastuilla saa helposti ilmettä kakun pinnalle. Myös suklaan tapaan käytettävät Candy melts -napit soveltuvat hyvin kiilteen kanssa.
  4. Hyödynnä kesällä tuoreita marjoja ja talvella hedelmiä.
  5. Jätä kiillekerros pois. Suoraan täytteen päällä koristeet kestävät paremmin. Tällöinkin kannattaa kuitenkin ajoittaa koristelu mahdollisimman lähelle tarjoiluhetkeä.
  6. Lisää ideoita ja edellisten vinkkien käytännön toteutuksia löydät Juustokakut-osiosta.

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
2 tassutusta

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin tammikuun arvonta



Kinuskikissan Toivepuodin tammikuun arvonnassa on palkintona kuviokaulin sydänkuviolla, sydän-tikkarimuotti, hologrammiserpentiiniä ja Wiltonin koristerakeita.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat

Kumppanit