05.10.2014   4 kommenttia

Kuperkeikka-tempauksen voittajat valittu


leipomopalkinto3

Syyskuussa Kinuskileipomoissa heiteltiin kuperkeikkoja, kun tehtävänä oli vääntää suolaisista klassikoista makeita versioita ja makeista suolaisia. Niinpä leipomoissa nähtiin mm. makeita ravioleja, hamppareita ja hodareita sekä suolaisia korvapuusteja, muffinsseja ja prinsessaleivoksia. Tätä tempausta oli kyllä viihdyttävää seurata. Kiitos kekseliäille Kinuskeille!

Kuten tapanani on, tässä kohtaa jaan muutaman kannustuspalkinnon. Päätin antaa toisen makean ja toisen suolaisen kuperkeikan kehittelijälle. Palkituiksi tulivat:

”Perunamuusi ja lihapullat” eli valkosuklaavaahto ja kookospallerot

Tämän luomuksen loihti Kinuskileipomo Heidiii… Se osui ja upposi eli annos näyttää erehdyttävästi siltä, mitä se väittää olevansa. Tämä leikittely sai paljon hauskuutta aikaiseksi.

potut_ja_muusi-2

”Bebe-leivokset” eli tonnikalaleivokset punajuurikuorrutteella

Kinuskileipomo ninskun resepti puhutteli minua, koska makeiden ihanuuksien määrään nähden soma, suolainen leivos on kohtalaisen harvinainen ilmiö. Nämä leivokset muistuttavat, että suolaisenkin leivonnan puolella voi käyttää värejä ja raaka-aineita luovasti.

suolaiset_bebet

Heidiii ja ninsku saavat makoisan yllätyspaketin Kinuskikissan seinäkalenterilla täydennettynä. Jääkäähän seurailemaan sähköpostianne.

Kiitos kaikille osallistujille – pian palataan uuden tempauksen merkeissä!

Kinuskikissa