28.02.2011   12 kommenttia Kategoria: Pullat, munkit ja donitsit
Erityisruokavaliot: Liivatteeton

Kuorrutetut laskiaispullat


Laskiaispullien kermatäytettä ei tarvitse piilottaa pullan sisään vaan maukkaan väriselle pursotukselle voi antaa kunniapaikan pullan päältä. Sitruunakermalla kuorrutettu pulla on leivottu tavallisen pullataikinaohjeen mukaan. Pähkinäsuklaapullan taikinaan on lisätty ½ dl tummaa kaakaojauhetta ennen vehnäjauhojen lisäämistä. Ohjeet löydät täältä:

Pullataikina
Erimakuiset pursotuskermat

Klikkaa itsesi perinteisten laskiaispullien äärelle täältä: Laskiaispullat. Kinuskikissa on leiponut vuosien saatossa monia muunnelmia rakastetusta laskiaispullasta. Laskiaispullan makuja löytyy myös esimerkiksi kakuista, leivoksista ja muffinsseista, isossa ja pienessä koossa. Infopaketin laskiaisesta löydät jutusta laskiaispulla ja muut laskiaisen herkut.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin heinäkuun arvontaHeinäkuun arvonnassa palkintona tyylikäs love-kakunkoriste, flamingo-muotolautasia, LorAnn-vaniljauutetta ja gerbera-reunavuoka.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat