12.02.2015   5 kommenttia

Kolme kevyttä ja herkullista reseptiä palkittu!


leipomopalkinto3

Vuoden ensimmäisessä tempauksessa haastoin Kinuskit kehittelemään kevyitä herkkuja. Mielenkiintoisia reseptejä kertyi niin paljon, että tällä saldolla herkutellaan vaikka koko loppuvuosi! Kolmelle reseptille olin luvannut kannustuspalkinnoksi 8 numeron tilauksen Kauneus & Terveys -lehteä. Valinnassani kiinnitin huomiota raaka-aineiden luovaan käyttöön maun ja makeuden aikaansaamisessa. Jokaisella voittajareseptillä on oma lähetysmistapansa kevytteemaan.

Kinuskileipomo eevaj: hyvän omantunnon porkkanakakku


Tämä kakkutaikina on todellinen makujen sinfonia! Kakku on nimensä veroinen, sillä tässä ei ole pelkästään vältelty sokereita ja vaaleita jauhoja, vaan tuotu tilalle puhtaita ja luonnollisia raaka-aineita, jotka tekevät kakusta terveellisen. Porkkanaraaste ja ananasmurska antavat mehevyyttä, vaikka rasvaa on minimaalisesti.

Kinuskileipomo Vanillacherryjen keittiössä: sporttipariskunnan vanilja-appelsiinijuustokakku


Vanillacherryn resepti osoittaa, että kakkujen leipomisella voi jopa edistää liikunnallista elämäntapaa. Proteiinijauhe on valjastettu makeuttamiseen, jolloin kakusta tulee hyvä treenin jälkeinen välipala. Plussaa tarkasti laaditusta ohjeesta, jossa kaloritkin on laskettu valmiiksi.

Kinuskileipomo sojan kotikeittiö: kevyt juustokakku mustikkasydämellä


Sojan uunissa kypsennettävä juustokakku saa aikaan vastustamattoman leivontapuuskan ja ulkonäkökin on herkullinen. Tämä olkoon kannustuksena, että pienillä valinnoilla ja vaihdoksilla voi helposti kehittää reseptejä kevyeen suuntaan. Mukavaa, että käytössä on suomalaisten omia superfoodeja, mustikkaa ja ruista.

Kiitän kaikkia tempaukseen osallistuneita herkullisista ideoista! Palkitut leipomot, jääkää seurailemaan postilaatikkoanne!

Pirteää kevään odotusta!

Kinuskikissa