Oi, ihana toukokuu! Tämän kakun tekemiseen minua inspiroi Nipan Kinuskigalleriaan lisäämä valkovuokkokakku, joka valloitti keväisellä raikkaudellaan. Valkovuokot ovat suloinen aihe kaikkiin kevään juhliin. Vuokot ilahduttavat myös äitiä, olivatpa ne sitten metsästä poimittuja, käsin pursotettuja tai sokerimassasta muotoiltuja. Legokakussa ihastuttanut minttusuklaan makuinen kakkupohja sai tämän kakun kautta pyöreään vuokaan muunnetun ohjeen.
leipuri479819: uskallan olla hieman eri mieltä mari-johannan kanssa suklaan jäähdyttelyn tarpeesta. 🙂 Itse en nimittäin koskaan suklaata jäähdyttele, mutta sulatan sen aina miedolla lämmöllä enkä lämmitä yhtään extra-aikaa. Tästä asiasta löytyy videot-osiosta (linkki alla) ohje, voit käyttää hakutoimintoa ja etsiä nimellä ”suklaan yhdistäminen kermavaahtoon”. Tuotemerkeillä voi olla myös vaikutusta. Valion vispikerma + Pandan tumma suklaa itselläni käytössä.
https://www.kinuskikissa.fi/videot