Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskikissan tekstiilimallisto laajentui

16.5.2022

Kinuskikissan herkullinen tassukuvioitu tekstiilisarja täydentyi tänä keväänä muutamalla uudella tuotteella. Valittavanasi on kukkaron lisäksi kaksi erikokoista kantohihnalla varustettua pussukkaa/laukkua sekä asiakkaiden toiveesta kehitetty kauppakassi tuplahihnoilla. Muistathan myös vanhat suosikit: Kinuskikissan esiliinan, josta löytyy myös pienempi malli pikkuleipurille sekä kintaat, leivinliinat ja muut keittiön hyödylliset kaunistajat. Koko sarja on myynnissä vain Kinuskikissan omassa verkkoputiikissa osoitteessa toivepuoti.kinuskikissa.fi -> Kinuskikissan omat tuotteet.

Kevään ja kesän juhlissa sankaria voi muistaa myös Kinuskikissan nimikkohupparilla, joka on fanituotteiden ykkönen. Hupparia saa mustana ja vaaleanpunaisena ja siitä löydät tarkempaa infoa huppareiden esittelysivulta.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa