KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Kinuskikissa-hupparit myynnissä!

4.5.2021

Tadaa – luomupuuvillasta valmistetut Kinuskikissa-hupparit ovat vihdoin myynnissä ihanan pehmoisina! Valittavanasi on kaksi väriä: herkullinen vaaleanpunainen ja tyylikäs musta. 💗 🖤 Etumusta koristaa tietenkin suloinen Kinuskikissa-hahmo, joka on tehty ensiluokkaisen laadukkaalla painomenetelmällä. Painojälki on sormituntumaltaan ohut ja tasainen ja kestää kulutusta.

Vaatteiden tuotantoon liittyy isoja vastuukysymyksiä, sillä tekstiiliteollisuus aiheuttaa merkittäviä ympäristöongelmia ja inhimillistä kärsimystä. Asioita voi kuitenkin tehdä toisin! Tästä syystä Kinuskikissan hupparitoimittajaksi valikoitui vastuullinen paitapaino Natua. Se on sarjapainatuksiin erikoistunut suomalainen yritys, joka on sitoutunut vaatetuotannon eettisyyteen ja ekologisuuteen. Vahvat vastuullisuussertifikaatit takaavat, että nämä arvot on huomioitu valmistuksen jokaisessa vaiheessa viljelypellolta alkaen.

Kinuskikissa-huppareiden valmistus kestää siis päivänvalon. Valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja eikä lapsityövoimaa ja työolot on turvattu. Painatus on tehty ympäristöystävällisillä, vesipohjaisilla painoväreillä. Ei halpaa tehotuotantoa, vaan viimeisen päälle laatua! Luomupuuvillaa täydentää kierrätetyistä muovipulloista valmistettu polyesteri. Valmistusalueilla valtaosa muovipulloista päätyy luontoon, koska panttijärjestelmää ei ole. Jätteen hyödyntämisellä on tätä kautta tärkeä merkitys.

Tutustu tarkempiin tuotetietoihin ja kokovalikoimaan Kinuskikissan verkkokaupassa.

Jos itse tarvitset yrityksellesi tai yhteisöllesi laadukkaat hupparit painatuksella, käänny Natuan puoleen (huomioithan minimitilauksen 30 kpl).

Kinuskikissa-hupparit

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa