Kinuskikissan suunnittelema Tampere-leivos on julkistettu! Tampere-leivoksessa yhdistyvät aidot pirkanmaalaiset raaka-aineet ja parhaat modernit maut. Koristelua on inspiroinut Tammerkosken virtaus. Paikallisleivos on tarkoitettu niin kotileipureiden kuin pirkanmaalaisten kahviloiden ja muiden ammattilaisten käyttöön Tampere-henkeä nostattamaan. Täällä lisätietoa ja kuvia leivoksen julkistuksesta.

Tampere-leivos rakentuu kolmesta toisiaan täydentävästä täytekerroksesta, jotka muodostavat uskomattoman herkullisen makutrion: puolukka, vanilja-mascarpone ja paahdettu valkosuklaa. Leivoksen maut kuvastavat Tampereen eri kerroksia ja moniulotteisuutta. Raikas puolukka johdattaa ajatukset kaupunkia ympäröivään luontoon. Vaniljan ja mascarponen makuisessa keskimmäisessä kerroksessa maistuu kansainvälisyys ja laadukkuus. Paahdettu valkosuklaa on moderni maku, joka viestittää Tampereen kehittymistä ja kunnianhimoisia hankkeita.

Pohjan paahteinen makuaromi tulee hämäläisestä talkkunajauhosta, joka edustaa perinteitä ja Tampereen historiallisia juuria.

Koristelu vie ajatukset Tampereen keskellä virtaavaan Tammerkoskeen, joka valuu kinuskin muodossa leivoksen päällä. Virran kuohu toistuu vaaleansinisenä kermakiehkurana leivoksen pinnalla.

Leivosresepti on tarkoitettu vapaaseen käyttöön niin ammatti- kuin kotikeittiöihin. Leivoksen julkaisun ja myynnin yhteydessä on mainittava reseptin koko nimi (”Kinuskikissan Tampere-leivos”). Tältä sivulta löytyvän leivosreseptin lisäksi Kinuskikissa on tehnyt ammattikäyttöön tarkoitetun reseptiversion. Sen saa ottamalla yhteyttä osoitteeseen kinuskikissa@kinuskikissa.fi.