kinuskikissan_helpot_suosikit

Tämä sivu on varattu kirjan Kinuskikissan helpot suosikit (2014) palautteelle, kysymyksille ja TIETENKIN TEIDÄN KUVILLENNE! Kun olette leiponeet jotain kirjasta, tulkaa päivittämään kuva tämän sivun galleriaan.

192-sivuisessa teoksessa keskitytään nopeaan ja helppoon herkutteluun. Se on tarkoitettu kaikille leivonnasta kiinnostuneille tosiharrastajasta satunnaiseen sunnuntaileipuriin. Koristeluissa on pyritty keksimään yksinkertaisia oivalluksia, joilla näyttävä ulkoasu syntyy kohtuullisella vaivalla. Kirjassa on niin suolaisia kuin makeita leivonnaisia.

Olen koonnut kirjaan tuulahduksia maailmalta, mutta vahvasti edustettuna ovat myös klassikot ja perinneleivonnaiset mokkapaloista kanelipulliin ja kampanisuihin. Mukana on myös leivonnaisryhmiä, joita ei ensimmäisessä kirjassa nähty, kuten sämpylöitä, leipiä ja makeisia. Tämän kirjan leivonnaiset on tarkoitettu tehtäviksi kiireisen arjenkin keskellä. Kirjan 18 kakkuohjetta tarjoavat inspiraatiota toki juhlaankin. Lisäksi kirjassa on edustettuna mm. kuivakakut, muffinit, piirakat, pikkuleivät ja laaja suolaisten leivonnaisten luku.

Katso myös muiden kirjojen ”tukipalstat”:

Maistuvia lukuhetkiä toivotellen
Kinuskikissa