kansi_kinuskikissataikoo_v08.indd

Tämä sivu on varattu kirjan Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon (2016) palautteelle, kysymyksille ja TIETENKIN TEIDÄN KUVILLENNE! Kun olette leiponeet jotain kirjasta, tulkaa päivittämään kuva tämän sivun galleriaan.

Kinuskikissa taikoo -kirjassa olen sukeltanut klassikkoleivonnaisten maailmaan. Inspiraationa ovat olleet kotikeittiöiden ja konditorioiden suosikit meillä ja maailmalla. Kirjan nimen mukaisesti nämä on ”taiottu uuteen muotoon”: sen tuloksena korvapuusteista tulikin pikkuleipiä, mokkapaloista tikkareita, bébéleivoksista piirakkaa ja tippaleivistä kakkua. Leivonnaisten lisäksi klassikoita on poimittu myös makeis- ja keksihyllystä. Kokeile minttulakun makuisia leivoksia, suklaasuukkokakkua, jaffakeksipiirakkaa tai Kiss-Kiss-karkeista tehtyä kääretorttua.

Suolaisia klassikoitakaan ei ole unohdettu, vaan niille löytyy oma lukunsa. Kirjan alussa tekniikka- ja vinkkiosio opastaa vaihekuvin mm. koristelussa ja kakkujen kuorruttamisessa. Tämä kirja on tarkoitettu niin kokeneen kuin aloittelevankin leipurin hyppysiin.

Katso myös muiden kirjojen ”tukipalstat”:

Kinuskikissa

PS. Tässä maistiainen muutamista kirjan aukeamista. 🙂

esittelykuvat-aukeamat