Sarjassa Kinuskikissa kokeilee Kinuskileipomoista löytyviä reseptejä.

Heinäkuussa lomaillessa tuli sellainen olo, että nyt haluan leipoa jonkun toisen ohjeella ja tulla inspiroiduksi. 🙂 Niinpä hyppäsin leipomoihin katsomaan, mitä kivaa Kinuskit ovat keksineet. Hakusessa oli jotain kohtuullisella vaivalla valmistuvaa, jossa on lupaus herkullisesta mausta ja mukana sopivasti uutta ideaa. Etsintäni johti Kinuskileipomo Sokeripullan pull-apart bread -tyylisesti toteutetun kanelipullan leipomiseen. Bonusta humoristisesti nimetystä reseptistä! Jotain vastaavaa olen ulkomaisilla leivontasaiteilla nähnyt ja tämäkin ohje lienee ulkomaista alkuperää, kun pullataikinasta puuttui kardemumma. 🙂 Tuon täydennyksen lisäksi kasvatin ohjetta hieman isommaksi, jotta se sopi paremmin omaan leipävuokaani (leveys 9 cm, pituus 25 cm, korkeus 6 cm). Hieman pienempikin vuoka olisi käynyt, niin haitari olisi avautunut vielä enemmän. Hyvä ja hauska ohje, kiitos Lissy!