Koristelugeelillä on helppo taituroida pelkistettyjä aiheita esimerkiksi marsipaanin tai juustokakun pinnalle. Marsipaanin päällä geeli kestää hyvin, mutta kiilteen päälle koristelu kannattaa tehdä lähellä tarjoilua. Geeli saattaa ottaa väriä marjakiilteestä ja liueta osittain kiilteen pinnalle.
Mikäli et halua vetää kuvioita vapaalla kädellä, voi kiilteeseen/marsipaaniin vetää apuviivoja (kuten tässä hempeässä liljakakussa). Kannattaa hyödyntää myös muotteja: niillä voi painaa kevyet ääriviivat kakun pintaan. Joulutähtien mallina on käytetty isoa liljamuotti. Kukkien keskellä on kultaisia sokerihelmiä.
nanniaj oli oikeassa eli kyllä minä tein vaalean kiilteen jo tuota joulua seuranneeseen ystävänpäiväkakkuun. Se löytyy täältä:
http://www.kinuskikissa.fi/mansikkainen-pannacotta-kakku