Tämä resepti syntyi halustani yhdistää kermaisen vaniljainen pannacotta ja raikkaat mansikat. Mansikoista tuli täyte ja pannacotasta sen päälle paksu kiille. Mansikoiden tilalla voi käyttää muutakin marjaa (vähennä tällöin liivatteen määrää tarpeen mukaan).

Samalla kokeilin ensimmäistä kertaa Candy melts -nappeja (ikään kuin suklaata, joka on tehty koristelukäyttöön). Brunbergin tumma suklaa on mainiota, kun haluaa tehdä ruskeita suklaakoristeita, mutta valitettavasti valkosuklaa ei ole a) kovin kestävää eli koristeet saattavat lösähtää huoneenlämmössä b) värjättävissä kuin pastellisävyihin. Candy meltsejä saa eri väreissä, se on yhtä helppoa käyttää kuin suklaa, kestää hyvin ja on kaiken lisäksi tosi hyvän makuista (maut vaihtelevat värin mukaan). Pakko myöntää, että tämä oli kivoin uutuus, jota olen saanut vähään aikaan testata. 🙂