Viime vuonna muotiin tulivat poke-kakut. Niissä kakkupohjaan tehdään reikiä, joihin valutetaan jotain ihanaa täytettä. Minulle tuli ajatus, voisiko samaista tekniikkaa kokeilla hyydykekakkuun. Testasinkin tätä jo keväällä ihan vain uteliaisuuttani. Huomasin, että se toimii ja täytteeseen tuli hauskat valumajäljet. Olen säästellyt ideaa tähän saakka, sillä tajusin, että punaisesta kiilteestä saisi aikaan täydellisen halloween-kakun.

Makuyhdistelmä valkosuklaa-mansikka on klassinen (joku voisi tylsäksikin moittia), mutta ah, niin ihana! Reseptiä ei siis kannata ohittaa, vaikka jättäisi hyytävän efektin hyödyntämättä. Tätä herkkua haluaa toisenkin palan! Ilman reikiä kiilteen voi tehdä puolet pienempänä.

Hyytävän herkullista! 😋