30.01.2014   10 kommenttia

”Hitookseen hyvvee” – tempaise oma Putous-aiheinen resepti!


kinuskitempaus

Inspiraatiota leipomiseen voi hakea monesta lähteestä, myös erilaisista pinnalla olevista ilmiöistä. Seuraavaa aihetta ei kuitenkaan olla Kinuskikissa-saitilla vielä nähty. Putous-ohjelma sketsihahmoineen innostaa koko kansaa ja nyt voimmekin kokeilla, mitä onnistumme ammentamaan aiheesta leivontaan! Putous-teema voi toteutua reseptissä esimerkiksi jollakin näistä tavoista:

  • Keksi reseptille nimi, johon olet saanut inspiraation Putous-hahmosta.
  • Ideoi leivonnainen, jonka ulkonäkö muistuttaa tavalla tai toisella Putous-hahmoa.
  • Kirjoita resepti jonkin hahmon ”sanoin”.
  • Voit hyödyntää myös edellisten tuotantokausien hahmoja tai parodiahahmoja.

Suolaista tai makeaa, valinta on sinun! Julkaise resepti omassa leipomossasi kategoriassa Putous-tempaus. Liitä resepti leivonnaisen tyypin mukaan myös johonkin toiseen kategoriaan, jotta se löydetään myöhemmin tempauksen päätyttyä. Jos sinulla ei vielä ole omaa leipomoa, niin ”kuule kun mä en voi sulle leipomoksi muuttua”, mutta käännypä käyttöohjeen puoleen.

Tarvitsetko lisäinspiraatiota Putous-aiheeseen tai muistinvirkistystä edellisten kausien hahmoista? Wikipediasta löytyy kaikki tarpeellinen tieto hokemia myöten (vieritä noin puoliväliin sivua). Kannattaa hyödyntää myös youtubesta löytyviä videoita.

Hauskimmat reseptit palkitaan! Jaossa on kolme tuotekassillista keksejä:

mondelez-tuotteet

Osallistumisaikaa on Putous-sarjan viimeiseen jaksoon saakka. Kun tempaus on päässyt vauhtiin, näet mukana olevat reseptit kategoriasta Putous-tempaus.

Toivottavasti pääsette pian luoviin tiloihin ja saatte huikeita idiksiä meidän kaikkien iloksi!

Kinuskikissa