Tykkään hirmuisesti leipoa - mutta taloudessamme on vain kaksi syöjää, joten ohjeita pitää aika usein pienentää. Ei siinä, oikein hyvää prosenttilaskujen harjoittelua ;) Tämä pikkupiparikakku (tehty päälle 1l kulhoon) koristi joulupöytäämme viime vuonna. Fudgeseoksen tein irtokarkkilaarissa myytävistä fudgepalasista. Taivaallista! Sabluunan kanssa piti inspiroitua ja tehdä se paperista itse, aivan kuin olisi tehnyt ikkunaan kiinnitettäviä lumihiutaleita niinkuin ala-asteella! :D
Kuvan lähettänyt: Jester
Voin aivan maistaa piparikakun maun….
Olen kyllä ehdoton piparkakku taikina fani,joulupiparileivonnassakin aina se paras kohta on se taikinan maistelu.
Ja tämä kakkukin sen todistaa, ettei aina tarvitse käyttää valmiita sabluunoita, vaan itse tekemällä saa kivoja ja vaihtelevia kuvioita.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Teitpä hienon ja soman kakun joulupöydän herkuksi. Siinä kaunis kuvio koristeena: ylimpänä tähti, joka säteilee näyttävästi kakun reunoille. 🙂
(Olethan huomannut Kinuskikissan tärppilistan sivun alareunassa! Siellä on erilaisia muunnostaulukoita laskutoimituksia helpottamaan ja nopeuttamaan, mm. https://www.kinuskikissa.fi/vuokien-muunnostaulukot.)