Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Ylioppilaan kakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Trio-kakku Valittu viikon kuvaksi perustein:
Ihana kakku valkolakkia juhlistamassa. 😊 Eriväriset kerrokset ovat kakun onnistunut idea. Ne raikastavat kakun ilmeen ja takaavat makuharmonian: mansikkakerros tasoittaa suklaakerrosten makeutta. Koristelun keskiössä suklaaspritsauksin viimeistelty mansikkakeko kermavaahtopursotuksen päällä kannattelee juhlan teeman symbolia, valkolakkia. Punaisten ”nyppylöiden” piristämä suklaakiehkurakranssi piirtää kakun reunaan nätin pitsimäinen kuvion.

Pikkusiskon yo-juhlat siirtyvät valitettavasti loppukesään, mutta perheen kesken juhlittiin jo nyt. Triokakku oli mainio juhlakakku kauniina päivänä!

Kuvan lähettänyt: naapurineiti

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/20200530_164002.jpg

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
6.6.2020 07:07

Voi miten sievä viimeisen päälle viimeistelty ja juhlava kakku tärkeään hetkeen!
On todella harmillista ettei valmistuvat saaneet tänä keväänä ajallaan omaa päiväänsä mutta mennään terveys edellä ja tuolla kakulla on kyllä ollut hyvä juhlia. Syksymmällä sitten juhlahumua enemmän….
Iso etähali uudelle ylioppilaalle!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa