Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Juustosarvet kinkulla

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Juustosarvet

Tämä on niin helppo ja taikina ei tartu alustaan eikä kaulimeen eli todella helppo työstää 👌

Kuvan lähettänyt: Katri

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/IMG_20200304_203204_546.jpg

Kommentit (2)

Kinuskiemo
9.3.2020 16:48

”Syötävän” herkullisen näköisiä houkutuksia olet tuonut tarjolle. Muhkeiksi kohonneita ja kauniin värisiä. Ei ole ”jättämisruokaa”, kaikki menevät nopeasti parempiin suihin. 🙂
———
Pieni huomio sinulle vielä vastaisen varalle galleriakuvien tallentamisesta. Kinuskikissan reseptillä tehdyn leivonnaisen kuva kannattaa mielellään tallentaa sieltä kyseisen leivonnaisen sivulta, kommenttikentän yläpuolelta (”Kinuskigalleria”). Tällöin kuva tulee kyllä näkyviin etusivun galleriaan, mutta se tallentuu MYÖS pysyvästi katseltavaksi Kinuskikissan kyseisen leivonnaisen sivulle. Eivät etusivun galleriakuvatkaan minnekään katoa, mutta ovat myöhemmin vaikeammin löydettävissä, kun kuvia tulee koko ajan isot määrät lisää.
Kinuskikissa on jälkitallentanut aiemmat kuvasi, mutta aina ei välttämättä huomata/muisteta tehdä tuota jälkitallennusta.

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
7.3.2020 07:52

Nam! Voisin ehdottomasti ottaa tuosta pelliltä muutaman heti kättelyssä!!
Eipä ole tullut tehtyä itse sitten….. Hmmm,no kai minä sentään kerran tai kaksi olen koulun köksän tuntien jälkeen mutta, edellisestä kerrasta on kyllä aikaa!
Täytyypä tehdä pikapuoliin!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa