Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Juustosarvet

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Juustosarvet

4.8.2008

Juustosarvet muuntautuvat helposti täytettä vaihtamalla. Kokeile esimerkiksi sinihomejuustoa tai parmesaania ja juuston kaverina kylmäsavulohta tai kinkkua. Sarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Ne voi myös pakastaa.

 

  • Taikina:
  • 2 dl emmentaljuustoraastetta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 200 g kermaviiliä
  • ½ dl ruokaöljyä
  • Täyte:
  • 1 ½ dl emmentaljuustoraastetta
  • Voiteluun:
  • 1 muna
  • Pinnalle:
  • kuminan- tai unikonsiemeniä

  • Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  • Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen pyöreäksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä levy kolmion muotoisiksi lohkoiksi.
  • Laita juustoraastetta jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Nosta pellille leivinpaperin päälle.
  • Voitele sarvet munalla. Ripottele pinnalle kuminansiemeniä.
  • Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
30 min Helppo 12 kappaletta 104

Avainsanat

Jouluinen suolapala

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioLiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(83)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (104)

Kinuskikissa27.10.2020 15:48

Annemari: kiva kuulla, että tykkäsit sarvista! On totta, että voita sisältävät taikinat tahtovat vaatia jääkaappia, jos taikinaa on pitkään huoneenlämmössä. Huonelämpötila vaikuttaa toki myös.

Annemari Vainionpää25.10.2020 19:59

Ihana ohje, tosi helppo leipoa – en ole mikään hyvä kaulija! Lisätkää ohjeeseen, että laita lopputaikina kylmään kaulimisten ajaksi. Tein puolitoistakertaisen taikinan ja kolmas taikinasatsi alkoi löllöillä kun kai kermaviili lämpeni liikaa?

Kinuskikissa28.4.2020 23:02

Tanja: kyllä varmasti pari päivää säilyvät!

Tanja27.4.2020 22:39

Leivomme näitä keskiviikkona hoitolasten kanssa mutta haluaisin osan paistaa vasta perjantaina vappubrunssille. Säilyisikö raa’at sarvet jääkaapissa sen pari päivää ennen paistoa vai olisiko parempi raakapakastaa?

Kinuskikissa25.2.2020 10:33

Lotta: hyvältä kuulostaa tuo sovellus! Kiitos kommentistasi ja reseptivinkistä! 😊

Lotta Varjokangas22.2.2020 19:24

Tämä resepti toimii mainiosti myös 200g maitorahkaa, 1dl ruisjauhoja ja 3dl sämpyläjauhoja.
Sisälle pizzasuikaleita ja juustoraastetta.
Pian 1,5v taaperokin tykkää, meidän perheessä hitti!

Kinuskikissa16.8.2019 22:34

Tytti: ihanaa kuulla! Ja kiitos noista tuotevinkeistä. Hyödyksi täälläkin, kun tarvitsee keksiä vegaanista tarjottavaa. 🙂

Tytti Tynkkynen16.8.2019 13:10

Tää on ihan paras kategoriaan nopea, helppo ja herkullinen resepti kuuluva iltapalapanostus ! Onnistuu myös hyvin vegaanisena, kun korvaa kermaviilin soijajugurtilla ja laittaa vegaanista juustoa tilalle. Itse käytin Nature moin cheddaria ja mozzarellaa. Ai että!

Kinuskikissa9.8.2019 14:53

Kiva kuulla, Toffeekoira! 🙂

Toffeekoira7.8.2019 14:49

Luotto-ohje!

Kinuskigalleria (2)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Juustosarvet

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Juustosarvet

4.8.2008

Juustosarvet muuntautuvat helposti täytettä vaihtamalla. Kokeile esimerkiksi sinihomejuustoa tai parmesaania ja juuston kaverina kylmäsavulohta tai kinkkua. Sarvet ovat parhaimmillaan leivontapäivänä. Ne voi myös pakastaa.

 

  • Taikina:
  • 2 dl emmentaljuustoraastetta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 200 g kermaviiliä
  • ½ dl ruokaöljyä
  • Täyte:
  • 1 ½ dl emmentaljuustoraastetta
  • Voiteluun:
  • 1 muna
  • Pinnalle:
  • kuminan- tai unikonsiemeniä

  • Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  • Kauli taikina jauhoja apuna käyttäen pyöreäksi levyksi. Leikkaa taikinapyörällä levy kolmion muotoisiksi lohkoiksi.
  • Laita juustoraastetta jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi. Nosta pellille leivinpaperin päälle.
  • Voitele sarvet munalla. Ripottele pinnalle kuminansiemeniä.
  • Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sarvet ovat saaneet hieman väriä.

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
30 min Helppo 12 kappaletta 104

Avainsanat

Jouluinen suolapala

Kategoriat

Helpot ja nopeatMuut suolapalat

Erityisruokavaliot

KasvisruokavalioLiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(83)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (104)

Kinuskikissa27.10.2020 15:48

Annemari: kiva kuulla, että tykkäsit sarvista! On totta, että voita sisältävät taikinat tahtovat vaatia jääkaappia, jos taikinaa on pitkään huoneenlämmössä. Huonelämpötila vaikuttaa toki myös.

Annemari Vainionpää25.10.2020 19:59

Ihana ohje, tosi helppo leipoa – en ole mikään hyvä kaulija! Lisätkää ohjeeseen, että laita lopputaikina kylmään kaulimisten ajaksi. Tein puolitoistakertaisen taikinan ja kolmas taikinasatsi alkoi löllöillä kun kai kermaviili lämpeni liikaa?

Kinuskikissa28.4.2020 23:02

Tanja: kyllä varmasti pari päivää säilyvät!

Tanja27.4.2020 22:39

Leivomme näitä keskiviikkona hoitolasten kanssa mutta haluaisin osan paistaa vasta perjantaina vappubrunssille. Säilyisikö raa’at sarvet jääkaapissa sen pari päivää ennen paistoa vai olisiko parempi raakapakastaa?

Kinuskikissa25.2.2020 10:33

Lotta: hyvältä kuulostaa tuo sovellus! Kiitos kommentistasi ja reseptivinkistä! 😊

Lotta Varjokangas22.2.2020 19:24

Tämä resepti toimii mainiosti myös 200g maitorahkaa, 1dl ruisjauhoja ja 3dl sämpyläjauhoja.
Sisälle pizzasuikaleita ja juustoraastetta.
Pian 1,5v taaperokin tykkää, meidän perheessä hitti!

Kinuskikissa16.8.2019 22:34

Tytti: ihanaa kuulla! Ja kiitos noista tuotevinkeistä. Hyödyksi täälläkin, kun tarvitsee keksiä vegaanista tarjottavaa. 🙂

Tytti Tynkkynen16.8.2019 13:10

Tää on ihan paras kategoriaan nopea, helppo ja herkullinen resepti kuuluva iltapalapanostus ! Onnistuu myös hyvin vegaanisena, kun korvaa kermaviilin soijajugurtilla ja laittaa vegaanista juustoa tilalle. Itse käytin Nature moin cheddaria ja mozzarellaa. Ai että!

Kinuskikissa9.8.2019 14:53

Kiva kuulla, Toffeekoira! 🙂

Toffeekoira7.8.2019 14:49

Luotto-ohje!

Kinuskigalleria (2)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa