Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Korkea suklaakakku pohja

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Korkea suklaakakkupohja

Tässä kuvassa pohja näyttää jopa liian tummalta, mutta todellisuudessa täydellinen pohja! Eka kertaa tein tämän pohjan eikä viimeiseksi jäänyt. Omassa uunissa vaati vain pidemmän paistoajan.

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/P_20200222_153804.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
26.2.2020 07:08

Kiitos Emo!
Kyllä juhlia on tulossa! Itseasiassa poikani jonka kokiksi valmistumista juhlimme omassa perheessä on niin vannoutunut juustokakku friikki, ettei halua täytekakkuja juhliinsa, mutta kun ylioppilas juhla viikonloppu koittaa olen jo saanut erään tilauksen erityisruokavalio kakuista ja niissä aion kyllä hyödyntää ehdottomasti uutta vuokaani.

Kinuskiemo
24.2.2020 16:25

Onneksi olkoon! Tulipa komea! 👍 Uusi vuokasi pääsi saman tien näyttämään, mihin siitä on, ja korkean suklaakakkupohjan kanssa tulivat heti hyvin juttuun. Nyt on hienoja ja näyttäviä korkeita kakkuja kiva leipoa heti, kun tilaisuus ilmoittaa itsestään. Ja sinullahan, muistan lukeneeni, kevään kuluessa juhlia onkin näköpiirissä.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa