Tässä aika komia kakku valmiina monen epätoivon hetken jälkeen. Kuorrutus on värjätty valkosuklaatahna, joka jämähti tahnaksi, kun lisäsin vaniljakreemijauhetta lopulta. Nyt yön jälkeen reunatahna on mukavan notkean oloista, kun tasoittelin hiukan. Oli kyllä vaikeaa eilen iltasella, kun koko päivän odotin kuorrutteen jämähdystä sopivaksi. Onneksi keksin Vaniljakreemijauheen :) :)
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
hienosti olet onnistunut ja keksinyt matkavarrella monet konstit!! Wautsi!
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
soja; Kiitos; kyllä lopulta olin suht tyytyväinen, mutta kivinen oli tie, jota tasoitti kuitenkin kokemus ja kaikki se tieto, mitä täällä on mieleen tarttunut. Valkosuklaa ylipäätään on ollut taistelukumppani minulle usein. Tahnan muodossa se on mukava, kun vain varmistuu Kinuskikissalta nuo mittasuhteet vielä.
Pienestähän se on kiinni; tilkka kermaa liikaa suhteessa suklaan määrään tms. Ajan kanssa kyllä ainakin jähmetin seostani ja lisäsin suklaata yli ennalta arvellun määrän. Mutta kokemusta tuli ja kaikki on hyvin 🙂