Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Seittipiirakka

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Seittipiirakka

Tein tätä jo melkein vuosi sitten, mutta en silloin saanut jostain syystä laitettua kuvaa tänne kinuskigalleriaan. Onneksi nyt saan, kiitos Kinuskikissan. Seittipiirakka ei onnistunut ihan, niin kuin olisin toivonut. Kun laitoin vuorotellen lakritsia ja toista taikinaa, se meni vinoon ja siitä ei ehkä ihan seitin muotoista tullut, mutta hyvää oli 😊👍.

Kuvan lähettänyt: Pikkukokki12

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/IMG_20181031_173023.jpg

Kommentit (2)

Pikkukokki12
21.1.2019 20:08

Kinuskiemo: Kiitos! Itse mielestäni verkko näyttää ennemmin kukalta, mutta taiteellisesta en kyllä tiedä. Onhan se omaperäinen mutta pakko sanoa, että paremminkin olisi voinut mennä.
Vielä pitää sanoa, että jostain syystä jompakumpaa taikinaa tuli varmaan liikaa tai sitten oli liian pieni vuoka, koska täyte vähän kohosi yli vuoan reunan, mutta ei sentään ”lässähtänyt” tai valunut yli :).

Kinuskiemo
21.1.2019 20:04

Tämän seitin on kutonut taiteellinen hämähäkki! Kuvion punominen on vaatinut taiteellista silmää. Mukava huomata, ettei ole katastrofi, vaikka kahden eri taikinan koostumus ei olisikaan ihan saman paksuinen tai jos ilmaantuisi muu pikku häikkä. Piirakka voisi onnistua silti. Tulisi ehkä vähän erilainen kuvio, mutta kuitenkin ihan hyvän näköinen. Kuten tämä sinun kaunis seittisi! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa