Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Pandakakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Karkeilla kuorrutettu sektorikakku

Tarkoituksena oli tehdä kuvan pehmolelua muistuttava kakku ja ihan hyvin se onnistuikin. Ei ehkä kaikken nätein luomus, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun sovelsin reseptiä tällä tavalla. Pohjana dominokeksejä ja vaniljavanukas oli soijavanukasta, mutta se ei mielestäni vaikuttanut lopputulokseen erityisemmin. (ja taas kerran on kuva väärin päin -.- )

Kuvan lähettänyt: Pihkamarja

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/pandakakku.jpg

Kommentit (3)

Kinuskiemo
31.10.2018 13:47

Kakkutaiteilija ollut asialla! Näköistaideteos hienosti onnistunut. Malli myhäilee vierellä, että olenpa tosiaan hyvän näköinen. Hauska ja hellyttävä kakkuidea. 😊

Pihkamarja
Kinuskileipomo Pihkamarja
30.10.2018 23:33

Joo kaakaomassa meni hyvin valkoisen joukkoon. Oli juuri sellaista, että kun lusikalla asetti niin jäi tuohon muotoon eikä lähtenyt leviämään mitenkään.

maris
Kinuskileipomo maris
30.10.2018 23:15

No nyt on kyllä panda-pehmolelu aivan täpinöissään, kun on saanut upean omannäköisensä kakun. 😊
Hieno idea ja toteutus sinulla tässä! Noiden silmien tekemistä etukäteen yhdessä pohdittiinkin. Saitko uppoamaan kaakaolla värjätyn massan valkoisen joukkoon vai teitkö silmät vasta hyytyneeseen kakkuun?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa