Vitsit vieköön mikä kokeilu ! Aivan unelmaisen ihanaa! :) :) Onneksi tein normi 24 cm:n lisäksi varakakun pienempänä versiona niin tänään saadaan vielä herkutella oman porukankin kesken. Vieraille meni iso kakku... ja niin tietysti pitikin! :)
Kuvan lähettänyt: mari-johanna
Tämä kakku taitaa tosiaan olla kakkujen Iso D -kakku, kuten kuvan nimesit. Tuo runsas Daim-rouhe vetää puoleensa kuin magneetti. Ja saa auttamatta veden kielelle. Hienosti onnistunut suklaahurmuri! Varma valinta tarjolle, aina maistuu. 🙂
Nam varmasti hyvää. :)hyvältä näyttää.Tämä itselläkin sellainen mikä pitää tehdä, kun daimin ystävä olen. Lapsilla juhlat viikonloppuna mutta lupasin siskon pojan suklaa allergian takia pyrkiä tarjoiluissa siihen että olisivat pääasiassa suklaattomia ja meinasin jo brookieseja tehdä niin pitää tämän kokeilu jättää toiseen kertaan.
Sluuurps, mikä herkku! Tämä on minullakin kokeilulistalla jonossa vartomassa sopivaa tilaisuutta. 🙂
Hyvin on sinulla onnistunut. Käytitkö kuorruttamiseen tummaa suklaata vai hämääkö kuva?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Kiitos vaan teille kaikille ihanille kommentoijille!
Maris: Kyllä tuossa päällä on Brunbergin tummasta suklaasta tehty kuorrute. Ei kuva hämää!