Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kakku sateenkaaren väreissä

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Valkosuklainen sateenkaarikakku Valittu viikon kuvaksi perustein:
Aivan huikea! :-) Mikä värikylläinen silmänilo tarjolla popsittavaksi! Vaikkei kakkufani olisikaan, niin tätä ei voisi sivuuttaa. Tuosta pala lumoavaa sateenkaarta omalle lautaselle! Ihanat, toisiinsa sointuvat ja toisiaan korostavat pastellinsävyiset raidat selkeästi omina renkainaan. Jos värikästä toivottiin, niin oikea väri-iloittelu tuli tulokseksi! Kaunis ja herkullinen. Nam! Näillä iloisilla renkailla pyörähti kolmas vuosi vauhdikkaasti liikkeelle! :-)

Juhlimme lapseni 2-vuotissyntymäpäivää teemalla "Mitä värikkäämpää, sitä parempi". Täytekakun lisäksi halusin juhliin juustokakun ja juuri tämä sateenkaaren väreissä loistava juustokakku sopi teemaan kuin nenä päähän. En ollut aiemmin tehnyt monivärisiä kakkuja ja hieman jännitin kakun onnistumista, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Ja tätä oli todella hauska tehdä!

Kuvan lähettänyt: kultamarja

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/03-Juustokakku.jpg

Kommentit (3)

kultamarja
5.7.2018 17:25

Oi, kiitos kehuista! Jännitin kyllä kovasti raitojen onnistumista.

@mari-johanna Tämän värikkään juustokakun lisäksi tarjolla oli m&m-karkeilla koristeltu sateenkaari-kermakakku, värikkäitä hedelmä-cocktailtikkuja, värikäs vihersalaatti ja carneval-keksejä.

maris
Kinuskileipomo maris
18.6.2018 21:30

Iiiiik, ihana sateenkaari! 😍
Minustakin kaikki tämmöiset ”raita- ja seeprakakut” ovat tosi hauskoja tehdä: koskaan ei voi olla varma siitä, millainen raidoitus tuleekaan, ja lopputulosta on aina mukavaa jännittää. 😊 Sinulla tuli ihan täydellinen!

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
18.6.2018 19:48

Wau! Todella upeat raidat tässä kakussa! Ihan kertakaikkiaan viimeisen päälle onnistuneet.
Tuo onkin hauska idea pitää juhlat teemalla ”mitä värikkäämpi sen parempi” Saanko udella mitä muuta teillä oli tarjolla?
Täytyy pistää idea korvan taakse!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa