Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Ekat raakasuklaakonvehtini

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Raakasuklaakonvehdit

Vihdoin tarttui kaupasta mukaani kaakaovoita, niin pääsin kokeilemaan suklaan valmistamista itse. Makuaineena käytin mustikkajauhetta ja mantelirouhetta (vuoassa olevat) ja silikonimuotissa valmistetuissa konvehdeissa kuivattuja karpaloita ja mantelirouhetta. Hyviä ovat, mutta vähän rumia, kun tuo makeutusaine (agavesiirappi) peijooni painui muotissa pohjalle. 🤨

Kuvan lähettänyt: maris

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/CED4F98D-7F7C-4FCA-B8B5-D08DEF0B7081.jpeg

Kommentit (2)

maris
Kinuskileipomo maris
27.4.2018 16:54

Hyvän Haltija, kiitti! 🙂
Nämä kovettuvat jääkaapissa aika nopsasti, ja sitten taas huoneenlämmössä ollessaan lähtevät sulamaan. Voisi ehkä yrittää niin, että kun puolipallonmuotoiset konvehdit ovat hieman huoneenlämmössä pehmenneet, kiinnittäisi ne siinä vaiheessa toisiinsa, ja siirtäisi sitten taas jääkaappiin jähmettymään. Tai sitten voisi ”liimata” tällä samalla massalla puolipallot toisiinsa. En tiedä toimiiko.
Mutta ovat nämä semmoisina puolipalloinakin varmasti tosi kivoja, ja ei ole silloin niin paljon kerralla syötävääkään – ovat kuitenkin sen verran täyteläisiä herkkuja. 🙂

Hyvän Haltija
27.4.2018 08:55

Näyttää kivoilta ja tekisi mieli herkutella, ovat niin hyvännäköisiä. Täytyy kokeilla tehdä konvehteja. Minulla on puolipallosilikonivuoka. Saakohan konvehtien puolipallot kiinnitetyksi toisiinsa kiinni?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa