Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinderkakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Kinderkakku (myös vegaaninen versio) Valittu viikon kuvaksi perustein:
Tarjolla on suklaafriikin unelmien täyttymys. Kakku vie ensin jalat alta ja sitten kielen mennessään. Maistelija on onnistuneesti tyrmätty jo, ennenkuin hän on palaakaan kakusta maistanut. Vesi tulee kielelle jo paksuna reunoilta valuvaa tummaa suklaata katsellessa. Kakun koristelusta puhumattakaan! Ihana runsauden paljous suklaisia herkkuja eri muotoisina. On munanpuolikkaita kokonaisina ja rikottuina, patukoita pitkinä ja palasina. Kaikki vastustamattoman houkuttelevana rykelmänä. Näennäisesti huolimattomasti kakulle heitettynä, mutta luultavimmin osasilla on tarkka paikkansa. Kakku on suussasulava herkku pohjasta päälliseen. :-) Makoisaa Pääsiäistä!

NAM! Tänä vuonna leivoin meidän perheen perinteiselle pääsiäisbrunssille kakun Kinuskikissan Kinderkakku-ohjeella, ja taidan tehdä toistekin, kyllä on hyvää!

Kuvan lähettänyt: alski

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/FB744C04-6F67-47A7-922D-A639D758C0D6.jpeg

Kommentit (3)

alski
27.3.2018 10:30

Voi kiitos teille! Yleensä osaan koristella vain katsomalla tarkkaan mallia, tällainen ”patukka-sinne-patukka-tänne-sotku” on jotenkin vaikeampaa. Mutta onnistui!

Katariina H
Kinuskileipomo Katariina H
25.3.2018 18:53

Vaude! Ihana kakku! Miten kaunis, voisinpa sanoa jopa että täydellisen näköinen kakku. 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
25.3.2018 18:48

Hieno upea ja muhkea! 🙂
Kävinkin tuolla reseptin yhteydessä lukemassa huomiosi siitä kun aiemmin pohdimme kestävätkö suklaa herkut kakun sisällä hyvinä.
Hienoa että kokeilusi onnistui ja mukavaa että tulit jakamaan huomiosi. Nyt jos joku toinen joskus pohtii samaa asiaa, niin viesteistä voimme lukea sinun kokemuksiasi. 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa