Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Vaniljainen Ton-Ton kakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Serpentiinikakku

Muuntelin Vaniljaisen pyörrekakun ideaa sopimaan perheemme tarpeisiin. Piti tulla maidoton, munaton ja gluteiiniton. Kakku teki viime viikonloppuna vaikutuksen lapsiin ja näytti maistuvan vielä paremmin.

Kuvan lähettänyt: Mari

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/image-104.jpeg

Kommentit (3)

Kinuskiemo
12.1.2017 17:02

Kommentoinkin jo upeaa kakkuasi Kinuskileipomossa. 🙂

Vielä huomioksi sinulle vastaisen varalle. Jos haluat tallentaa Kinuskigalleriaan kuvan leivonnaisesta, jonka mallina/inspiraationa on ollut Kinuskikissan leivonnainen, niin tallennus kannattaa tehdä Kinuskikissan leivonnaisen sivulta (kommenttikentän yläpuolella linkki Kinuskigalleria). Silloin kuva tulee kyllä etusivun galleriaan, mutta jää myös pysyvästi katseltavaksi ko. sivulle.

(Nyt Kinuskikissa vinkistäni liittikin kakkusi kuvan Pyörrekakun galleriaan. Siellä sitä voi jatkossakin ihailla, kun taas etusivun galleriakuvat siirtyvät koko ajan kauemmaksi uusien tieltä. – Aina ei välttämättä huomata tehdä tallennusta jälkikäteen.)

Kinuskikissa
10.1.2017 22:36

Oi, tämä on tosi ihana! 🙂

soja
Kinuskileipomo soja
10.1.2017 21:35

Waude, oletpa onnistunut hienosti, ja vielä hieman keskivertoa suuremmilla ton-ton listauksilla!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa