Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Hopeatoffee-vadelmakakku

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Hopeatoffeetäyte

Ihastuin hopeatoffee-vadelmakakkuun niin kovin tuossa aiemmin, että tein samoilla täytteillä kakun aikuisen lapsen synttäreille yllätyksenä. Päällä on hopeatoffeekuorrute. Pohjana kolme levykakkupohjaa, yksi vaalea ja kaksi suklaapohjaa. Kakun päällys on uusi ihastukseni sveitsiläinen marenkivoikreemi, hitusella vadelmaa värjättynä. Turhan vähän vain vadelmaa tuli, joten väri on hyvin hailakka.

Kuvan lähettänyt: pellavapaita

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/Hopeatoffee-vadelma-marjakakku.jpg

Kommentit (2)

pellavapaita
Kinuskileipomo pellavapaita
26.4.2017 15:48

Nalamuru, kiitos kommentistasi. Tosiaan erilaiset allergiat ym. ”sopivuus-ongelmat” rajoittavat leivonnassa joskus hankalasti, joskus vain harmillisesti.

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
30.8.2016 13:10

Todella kaunis kakku 🙂 Paljon nähnyt kuvia noista sveitsiläisellä marenkikreemillä tehdyistä kakuista ja niistä saa kyllä todella näyttäviä kun päälle on kaadettu ganachea tms. Olisi mukava itsekin kokeilla joskus tuota marenkivoikreemiä, kuopus vaan ei kestä kananmunaa kauhean hyvin muussa kun kypsennetyissä leivonnaisissa niin hänen vuokseen jäänyt kokeilematta.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa