Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Red velvet kruunasi rippijuhlat

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Red Velvet -kakku

Red velvet -kakku sai kommentteja: "parasta täytekakkua, mitä olen ikinä syönyt", "ihanaa", "mitä tämä on, aivan mahtavaa". Ei haitannut, että harjoittelin pursotusta ekaa kertaa, kun maku oli nappisuoritus. Kiitos reseptistä! Tarjosin myös amerikkalaista juustokakkua gluteenittomana mansikkakastikkeella.

Kuvan lähettänyt: Tassu_2016

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/image-54.jpeg

Kommentit (3)

Kinuskiemo
12.7.2016 20:46

Onneksi olkoon sinulle hyvin onnistuneesta ja herkullisesta kakusta! 🙂 Ei ikinä uskoisi, että pursotus oli sinulle uusi asia. Kakun kuorrutteeksi loihdit muhkeita pyörteitä mansikkaupotuksin. Nam!

Ajattelin heti samaa kuin mari-johanna, että sinun paikkasi olisi ilman muuta täällä Kinuskikissan leipomoporukoissa. Saisit omat kakkusi sähköiseen ”talteen” leipomoosi ja sinne voisit koota omaan leivontakirjaasi mielireseptejäsi myös muiden leipomoista. Mitä kaikkea muuta, selviää leipomon käyttöohjeesta. Olisiko tässä ideaa? 🙂

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
11.7.2016 07:57

Tämän näköinen kakku ei muuta voi ollakaan kuin herkullista! 🙂 Sen kertoo jo pelkästään kuva.
Ehditkö ottaa kuvaa siitä juustokakusta, sekin olisi mukavaa nähdä?!
Miten olisi jos perustaisit ihan leipomon ja liittyisi sen myötä aktiivisemmin kinuskiksi, saisimme samalla ihailla ja herkutella muitakin tuotoksia mitä teet?

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
10.7.2016 18:48

Kyllä näyttää herkulliselta 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa