Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

raakamakeiset tiikeripähkinästä

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Raakamakeiset

Tein pähkinä allergikolle joululahjaksi raakamakeisia tiikeripähkinästä. Eli korvasin reseptin cashewpähkinät tiikeripähkinälllä, joka ei itseasiassa ole nimestään huolimatta pähkinä ollenkaan. Ei näistä niin kauniita tullut kuin kinuskikissalla ja väri paljon tummempi. Maku mielestäni hyvä.

Kuvan lähettänyt: nalamuru

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/raakamakeiset.jpg

Kommentit (2)

nalamuru
Kinuskileipomo nalamuru
17.12.2014 20:03

Itse ostin punnitse ja säästä liikkeestä cocovin valmiissa pussissa olevia tiikeripähkinöitä, mutta uskoisin että löytyy muistakin eko liikkeista ainakin ekolossa on jonkin toisen merkin tiikeripähkinöitä.

Liisukka
17.12.2014 19:08

Kivan ja jännittävän kuuloisia makeisia. 🙂 Näitä olisi hauska kokeilla. Tiikerinpähkinät ovat ihan uusi juttu minulle. Mistähän niitä saa ostaa? Myydäänkö niitä valmiissa pakkauksissa vai irtotavarana?

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa