Eri vuoassa paistettu (kesti n. 45min), appelsiinin sijaan sitruunaa. Kuorrutteessa noin desi tomusokeria. Koristeeksi mikro-ohkaisia porkkanasiivuja ja raastettua valkosuklaata. :3 Törkeän hyvää! Kiitos reseptistä.
Kuvan lähettänyt: Yunonya
Minkähän kokoinen torvivuoka sinulla mahtoi olla? Olen tehnyt tämän aikaisemmin laakeaan vuokaan, mutta voisi kokeilla vaihteeksi tommosta kuivakakkuvuokaa.
Aloitit kakkutaipaleesi heti komeasti. Onneksi olkoon. 🙂 Ei kun seuraavaa suunnittelemaan.
Porkkanavinkit kakun koristeena kiva idea.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Hiukkasen myöhään vastailen mutta hmm.. Vuoka on semmoinen ihan perus kuivakakkuvuoka niillä klassisilla aaltomuodoilla. Koko on halkaisijaltaan sormenpäistä ranteeseen kun nyt en mittanauhaa löytänyt. 22cm lukee kyljessä. Oisko reilu 10cm korkea. Suosittelen, hyvin onnistui!
Tänään onkin vuorossa tiikerikakku. Samalla vuoalla. :3