Paistui tosiaan juustoraaste-muna-kerma-juustoseos niin ruskeaksi, ettei ole kaunis pinta. Mutta todellakin herkullinen on maku, ja todella mehevä piirakka sipuli-porkkanaraasteen lisäyksenkin vuoksi :D
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
Se on nämä suolaisen piirakan paistoasiat vähän aina uunin päätös vallassa, että miltä näyttää. Toisinaan tuntuu, että niistä saa varsin kauniita ja toisinaan taas uuni päättää paistaa ruskeammaksi, olen täällä itse huomannut saman.
Mutta, mitäs silä väliä, onko ruskeampi vai hitusen vaaleampi, kunhan on taivaallisen makuinen. 🙂
Maku ratkaisee ja tälläkin kertaa taisi onnistua ensiluokkaisesti!! 🙂
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
mari-johanna: Kiitos! Niin se on. Helposti paistuu ruskeaksi tuommoinen juustoraaste-kananmunainen-kermainen täyte. Mutta aivan ihana piirakka, kertakaikkiaan mehevä ja hyvä 😀