Paistui kauniiksi, alimmilla kannakkeilla oli ritilä ensin 20 min ja nostin tavallaan keskelle eli tokat kannakkeet alhaalta päin, että väriä pintaan tuli, kun ensin oli kakku lähes kypsä. Noin 7 minuuttia paistelin siinä ylempänä.
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
Mikä upea pulla taas tullut Pellavapaidan leipomon uunista ulos!!
Sinä se olet kyllä sellainen ahkera leipuri että hitaammat pois alta… 🙂 Voisi ajatella että kokonaiselle armeijalle leivot! Ja niinhän sinä tavallaan leivotkin, sinulla on se ihana lasten ja lastenlasten pataljoona siellä, jotka kyllä tasan arvostavat ahkeruuttasi ja pullalta tuoksuvaa mummoa!!! 🙂
Eikä kai se leipomon pappakaan pahakseen pistä….. 🙂
Kinuskiemo: On kyllä makoisaa ja muhkeaa; totta. Maistuu niin hyvälle, että pois tieltä 😀
Kahdeksalle tuossa riittää muhkea ja makoisa kunnon kokoinen pulla. Nam! 😋 Onnekkaimmalle herkkusuulle osuu vielä ylimääräinen annos tunnetta, tuo sydänpulla! 💖
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5658 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
mari-johanna: Kiitän 🙂 Nyt vasta huomasin mukavan kommenttisi. Kyllä tosiaan on pataljoonan verran rakkaita läheisiä, joille kiikutellaan milloin mitäkin maisteltavaa 🙂 Ja leipomon pappa! Voi sentään! Hän on herkkusuu. Kysyy joskus:”Onko tosi, ettei meillä ole mitään pakkasessakaan?” On näet aikoja, ettei ole ihan tyrkyllä maisteluun olevia herkkuja 😀