Reilusti korppujauhoa näkyy, ei haittaa käytännössä kuitenkaan. Hyvin onnistui pohja renkaalla. 26-27cm läpimitta.
Kuvan lähettänyt: pellavapaita
WAU!! Tässä on kyllä kaikkien kakkupohjien äiti, siis kerrassaan täydellinen hyvin kohonnut pohja. 🙂
Tällaisesta pohjasta on ilo lähteä värkkäämään kakkua,oikea kaunotar!!
Itse olen myös vuosien saatossa kokeillut vaikka mitä pohjia ja kun lopulta löysin tämän 70 % ohjeen ja sain jujusta kiinni….. en kyllä muulla enää teekään.
Ja nyt, jos tarvitsee oikein suklaista ihanaa pohjaa niin Kinuskikissan uusin tulokas chocolate first – pohja on maukas ja hyvä. Siitä uusi suosikki ainakin minulle!
Joko olet itse kokeillut?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5663 tähteä
Maailman paras mutakakku
2829 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
mari-johanna: Kiitos kommentista viime talvena 🙂 Nyt jälleen seikkailen kakkujen tekemisen pyörteissä, ja vasta luin kommenttisi. Minäkin olen paljon tehnyt tällä reseptillä pohjia. Mainitsemaasi suklaakakkupohjaa kokeilin muinoin, ja se oli osin raaka uunista ottaessani. Mutta kokeilen joskus uudestaan 🙂