Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Esittelyssä uusi kinuskikreemi!

14.2.2023

Kinuskikissan ja Valion yhdessä kehittämä kinuskikreemi ilmestyi ruokakauppoihin helmikuun alussa. Olen ylpeä voidessani esitellä tämän uniikin tuotteen, jolla kotileipurit pääsevät nyt loihtimaan kinuskisia herkkuja. Kyseessä on koostumukseltaan paksu ja tahnamainen käyttövalmis kinuski, joka on laktoositon ja gluteeniton. Makeudeltaan se vastaa kotona keitettyä kinuskia. Tuhdin täyteläinen maku toimii niin sellaisenaan kuin yhdistettynä esimerkiksi kermavaahtoon.

Kreemisarjan ideana on lisätä leivonnan helppoutta ja hauskuutta tuotteilla, joilla on lukuisia eri käyttötapoja. Kinuskikreemin käyttöä voi verrata pari vuotta myynnissä olleeseen vaniljakreemiin, mutta kinuskin maku antaa myös uusia mahdollisuuksia. Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Levitä kinuskikreemiä kuorrutteeksi kakun pinnalle leipoessasi kinuskikakkua. Sipaise palettiveitsellä tasaiseksi tai kuvioi pinta lastalla. Paksun rakenteensa ansiosta kreemiä voi jopa pursottaa.
  • Kinuskikreemistä saat ihanan täytteen niin kakun väliin kuin pikkuleipiin tai jälkiruokiin. Käytä sellaisenaan tai yhdistä kinuskikreemi kermavaahdon kanssa. Herkullista kinuskivaahtoa voi levittää kakun täytteeksi tai pursottaa esimerkiksi muffinssien pinnalle.
  • Kinuskikreemi on paistonkestävää. Tee kinuskiviinereitä tai -pullia tai täytä kinuskikreemillä voisarvet. Sopii myös paistettaviin piirakoihin.
  • Valmista kinuskia voi käyttää vastaavissa tilanteissa kuin säilykepurkissa myytävää karamellisoitua maitotiivistettä. Erona vieläkin herkullisempi maku sekä laktoosittomuus. Kinuskikreemi sopii siis erinomaisesti esimerkiksi banoffee-piirakkaan.
  • Suolakinuskin ystävä saa salted caramel -makuelämyksiä yhdistämällä kinuskikreemiin ripauksen sormisuolaa.

Toivottavasti tykkäätte uutuudesta! 💗

Kinuskikissa

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa