14.06.2011   58 kommenttia Kategoria: Kakkuvinkit

Esittelyssä leivonnan erikoistuotteita


Kinuskeilta on kuulunut toiveita, että esittelisin täällä erikoisempien raaka-aineiden pakkauksia, jotta tuotteet olisi helpompi löytää ruokakaupasta. Esimerkiksi kondensoidun maidon kanssa on esiintynyt virhehankintoja, kun purkista ei välttämättä kovin helposti selviä, onko kyseessä valmiiksi keitetty kinuski vai maito, joka täytyy itse keittää. Antakaa palautetta ja kertokaa, mitä muita tuotteita haluaisitte tähän mukaan!


Kondensoitu maito

Kondensoitu maito on sokeroitua maitotiivistettä. Lisätietoa kondensoidusta maidosta löydät esimerkiksi tästä Wikipedian linkistä. Reseptejä, joissa olen kondensoitua maitoa käyttänyt, löydät helpoiten laittamalla sivun vasemmasta reunasta löytyvään hakukenttään hakusanaksi lainausmerkeissä ”kondensoitua maitoa”. Kondensoidun maidon keittämisestä on kerrottu karpalo-toffeekakun yhteydessä.
Kinuskiksi keitetty kondensoitu maito

Leivonnassa kondensoitu maito usein keitetään paksuksi kinuskiksi. Keittäminen vaatii kuitenkin aikaa, joten on kätevää ostaa maito valmiina kinuskina.
Mascarpone-juusto

Mascarpone on italialaista tuorejuustoa. Maultaan se on kotoisia tuorejuustojamme täyteläisempää ja aromikkaampaa. Ruokakaupasta tuote löytyy siis tuorejuustojen lähistöltä.


Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
Ei vielä tassutuksia
Loading...

Kinuskikumppani

Kinuskikissan talviarvontaVuoden ensimmäinen arvonta käynnissä! Viileää talviteemaa voi luoda esimerkiksi lumihiutalemuoteilla ja talvisilla minimuffinssivuoilla. Lisäksi paketissa pieni söpöläinen: vaaleanpunainen retro-irtopohjavuoka.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat