Toukokuussa metsät täyttyvät valkovuokoista ja onnekas voi löytää sinivuokkojakin. Rauhoitetut sinivuokot täytyy jättää luontoon, mutta niistä voi käydä hakemassa inspiraatiota kakkujen koristeluun. Minä löysin kesämökiltä upean sinivuokkoapajan eräänä poikkeuksellisen lämpimänä huhtikuun lopun päivänä. Sieltä sinivuokot siirtyivät tähän äitienpäiväkakkuun. Päästä sinäkin sisäinen kondiittorisi esiin ja kokeile kukkasia sokerimassasta. 😊

Kakun maut valitaan tietenkin äiti-kullan mieltymysten mukaan. Selaa blogin hyydykekakkuja ja suodata niitä pääraaka-aineiden mukaan.

Tässä on yhdistetty raikas mustaherukka ja makea valkosuklaa. Tämä on hyvä hetki tyhjentää pakastinta ensi kesän marjasatoa silmällä pitäen. Herukat voi korvata muillakin marjoilla, sillä valkosuklaa rakastaa kaikkia raikkaita makuja! Säädä sokerin määrä marjojen happamuuden mukaan.