KinuskikissaYhteisö
Kinuskikissa

Reseptihaku

Kategoria
Erityisruokavalio
Lisää hakutekijöitä

Uusimmat reseptit

   
  
 

Kinuskikissan tervehdys

    

Kinuskiuutiset

  
 
 

Kinuskigallerian uusimmat kuvat

  

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

31.12.2007


Video kaulittavalla massalla kuorruttamisesta löytyy myös osoitteesta www.youtube.com/watch?v=hlIsoyT0TAQ.

Tämä ohje pätee kaikkiin kaulittaviin massoihin, kuten marsipaaniin, sokerimassaan, kaulintamassaan, vaahtokarkkitaikinaan jne.

Sivele kakun pintaan peittävä kerros kermavaahtoa, yli jäänyttä täytettä (jos se ei sisällä liivatetta), tuorejuustoa tms. tasaiseksi tarttumapinnaksi kuorrutteelle. Joidenkin massojen kanssa pinta saattaa ”hikoilla”. Tämä on tehokkainta estää käyttämällä alla sokerikreemiä. Sitä suositellaan esimerkiksi marsipaanin ja joidenkin sokerimassojen alle. Löydät sokerimassoista tehdyn vertailun sokerimassatestin kohdalta.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-2

Varaa riittävästi kuorrutemassaa. Jotain osvittaa sopivista määristä saat Kysymyksiä ja vastauksia -palstalleni kootusta listasta.

Kauli tomusokeria apuna käyttäen massasta 2 ½ mm paksu levy. Käytä alla runsaasti tomusokeria, näin kuorrute ei tartu alustaan. Ripottele tarvittaessa tomusokeria myös kaulittavan levyn pinnalle ja tasoita se kädellä. Käytä tomusokeria kuorrutteen päällä kuitenkin säästeliäästi, jotta pinta ei jää tomusokeriseksi. Levyn tulee olla niin iso, että kakun päälle laitettaessa se ulottuu reilusti yli alareunojen.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen

Nosta levy kakun päälle ja tasoittele ensin kakun päällinen.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-3

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-4

Jaa reunoille syntyvät vekit tasaisesti. Ota toisella kädellä kiinni levyn alareunasta ja venytä sitä ulospäin kakun pinnasta. Paina marsipaani samalla toisella kädellä kiinni kakun pintaan ylhäältä alas edeten. Etene näin kakun ympäri. Paina alareuna lopuksi kämmensyrjällä tiiviisti kakkulautasta vasten.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-5

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-6

Leikkaa ylimääräiset reunat pois aivan kakun alareunasta.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-7

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-8

Säilytä kakku jääkaapissa, mutta älä laita kuvun alle! Myös parvekkeella säilöminen on riskialtista pintaan kertyvän kosteuden takia.


Onnistuaksesi aloittelijan kannattaa muistaa nämä:

  • Siloita kakun pinta mahdollisimman tasaiseksi ennen kuorruttamista – epätasaisuudet voivat näkyä massan läpi.
  • Varaa riittävästi kuorrutemassaa (halkaisijaltaan 24 cm kokoiseen kakkuun 500-600 g).
  • Älä kauli massaa liian ohueksi – pinnasta tulee herkemmin epätasainen.

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - - 296

Kategoriat

KakkuvinkitKakunkuorrutteet

Tykkäsitkö?

(24)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (296)

Kinuskikissa31.8.2020 20:59

pellavapaita: vastasinkin sinulle jo toiseen ketjuun. Jatketaan sähköpostitse vielä yksityiskohdista!

pellavapaita30.8.2020 08:48

mari-johanna; Kiitos paljon sinulle.
Ei, ei tullut taidokas pelastus. Ihan kauhean näköinen kakku, kun kermavaahtoakaan ei saatu tarpeeksi, kun happani kassiin eteisessä kolme purkkia ja meni roskiin. Oli vain kaksi prk jääkaapissa. Ja pieni lisäkakkukin piti kuorruttaa. Ei enempää voisi epäonnea olla. Nolottaa viedä juhlapöytään tuommonen, kun kaikki odottavat kaunista prinsessakakkua.

mari-johanna30.8.2020 08:14

Pellavapaita:Voi harmistus!! On todella ikävää että sinulle kävi näin.
En ota enempää kantaa tähän massa asiaan, vaan Kinuskikissa itse saa tulla ja varmasti tuleekin pohtimaan asiaa kunhan viestisi näkee.
Halusin vain tulla sinua lohduttamaan koska itsellekin on kerran massan kanssa käynyt noin ja silloin ymmärrän miten harmitus on suuri.

Onneksi kuitenkin sait taidokkaasti pelastettua kakun, ja vaikkei prinsessakakkua tullutkaan tuli varmasti kuitenkin muuten huippu kakku jälleen!

pellavapaita29.8.2020 20:38

A-pu-va! Ruohonvihreää Kinuskikissan vaniljamassaa 3 pkt kaulittiin isoksi ympyräksi. Massa alkoi kaulimisen aikana reunoilta näyttää aivan kuivalta ja halkeili syviä halkeimia, eikä suostunut kaulittaessa lisää laajenemaan, vaikka oli mielestäni liian paksu.
Nostettiin nelikätisesti kakun päälle, niin murtui ensin isosti yhdestä kohdasta, sitten halkeama jatkoi repeytymistä ja halkeimia alkoi tulla joka puolelle. Jääkaapissa halkeilu jatkui. Ei voinut muuta kuin kuoria pois kaikki:/

Massassa on päiväys 13.12.2020, ostopaikkana paikallinen Prisma.

Olen kai vain kerran kuorruttanut kakun tällä massalla, kuvakin on tämän osion galleriassa. Muistelen nyt, että massa oli ihanan pehmeää, taipuisaa, eikä ollut vaikeuksia kaulia. Ei tämän illan massakaan kivikovaa ollut, muttei helposti kaulittavaa eikä pehmeää. Sitä oli vaikea saada taivutetuksi köntiksikin paketista ottamisen jälkeen. Kolme pakettia piti yhdistää siis.

En osaa sanoa mitään muuta. Harmittaa täysillä.

Se on selvää, että massa oli viallista.

Prinsessakakku-sivulla tarinaa myös.

Kinuskikissa4.8.2020 23:02

Riikka: kuulostaa ikävästi siltä, että tuote oli päässyt viottumaan vai olivatko kaikki paketit yhtä kuivia? Päiväystä oli vielä jäljellä vai oliko tilauksesta kulunut pidempi aika? Tarkistamme kaikki massat lähetysvaiheessa, joten tämän on täytynyt lipsahtaa kontrollin ohi.

Riikka Virtanen4.8.2020 19:14

Hei
Tilasin kinuskikissalta vaalean punaista vanilja massaa. Joka oli tarkoitus laittaa täytekakun päälle. Massa kuitenkin halkeili useasta kohdasta. Missähän vika? Olen useita kakkuja massalla päällystänyt mutta koskaan ei ole näin käynyt. Koristeilla sitten yritin halkeamia peitellä.

mari-johanna15.7.2020 06:21

Minna: Ihan varmasti onnistuu!!
Harjoitus tekee mestarin!!

Minna Ruuska14.7.2020 21:01

Kiitos vastauksista! Vaniljamassassa oli päiväystä jäljellä vielä vuoden loppuun ja tuntui myös pehmyeltä, eli siitä ei nyt tainnut olla kiinni. Täytynee vain jatkaa kokeiluja ja eiköhän tämäkin harjoituksen myötä onnistu 🙂

Kinuskikissa14.7.2020 11:50

Minna: apukissa mari-johannalta tulikin jo niin hyvää tietoutta, etten itse olisi saattanut paremmin vastata. Noiden pointtien lisäksi tuli ainoastaan mieleen, olisiko kaulittu levy sittenkin ollut hieman liian ohut. Sen voin kuitenkin sanoa, että ensimmäinen yritys on meillä kaikilla ollut harjoittelua. Leipomisessa kokemus on paras opettaja! Seuraava kakku onnistuu takuulla paremmin.

mari-johanna14.7.2020 08:32

Minna: Voi onpas harmillista, että ensimäinen massa kakkusi koki tuollaisen ikävän kauneus virhe kohtalon.
Kinuskikissalla on kasapäin kokemusta ja tietoutta massojen kanssa työskentelystä ja kunhan hän kesälaitumilta ehtii, hän varmasti tuon tiedon sinulle jakaa.
Tässä kuitenkin minun huomioitani massojen kanssa työskentelystä.

Sokerikreemi ohuelti massan alla oli varmasti ihan hyvä ajatus. Näin suositellaan tehtäväksi ettei kakun kosteus pilaa päällystettävää massaa.
Se myös tsoittaa kakun epätasaisuuksia jotka sitten näkyisivät massan alta muhkuroina.
Vallitsevat sääolosuhteet varsinkin näin kesällä saattavat toki vaikuttaa kakkujen tekoon varsinkin kermakakkuja tehdessä mutta nyt haluaisin tarkistaa kuitenkin katsoitko vaniljamassan kyljestä parasta ennen päiväyksen? Entä oliko massa pehmeän oloista kuin ihana lasten muovailuvaha vai oliko se yhtään jäykän tai kovan oloista?

Joskus massat vanhenmiten tulevat jäykemmiksi käsitellä ja silloin niihin myös helpommin tulee halkeamia siirreltäessä.
Jos massa on ilman kanssa tekemisissä pitkään eli poissa muovista se alkaa myös kuivettua ja näinollen halkeilla.
Joitakin aikoja sitten (ehkä 1 – 1 1/2 v.) täällä sivustolla oli myös puhetta juurikin vaniljamassan kuivumisesta vaikka päiväystä vielä oli reilusti jäljellä. Useampi leipuri,myös minä itse mukaanlukien, olimme huomanneet avaamattomien massojen olevan kuivakan oloisia ja repeilevän niitä käsiteltäessä.
Kun Kinuskikissa sitten asiaa tehtaan kanssa selvitteli kävi ilmi että tietyissä valmistus erissä joissakin paketeissa oli nuppineulankin päätä pienempiä reikiä ja kun sieltä ilmaa sitten pääsi pakettiin sisään ja paketit olivat pitkiäkin aikoja kaupan hyllyllä niin tapahtui vähitellen tällaista massan osittaista kuivahtamista.

Onko nyt ollut sinulla kyse tuosta vai jostain ihan muusta,en uskalla siihen ottaa kantaa, mutta sitten massa työskentelijän viimeinen vinkki-vitonen minulta.
Jos kakkuun tulee omia silmiä häiritseviä kohtia niin kannattaa miettiä koristelua niin, että nuo häiritsevät kohdat saa ehkä piilotettua koristeiden alle.
Toki, jos repeämiä on ollut kakussasi paljon niin sitten kaikkea ei toki peittoon saa ja se on harmillista.

Nyt kuitenkin pyydän,älä masennu kokonaan, vaan odotetaan vielä Kinuskikissan viisaita sanoja, massan kanssa työskentely vaatii aikaa ja harjoitusta, ja seuraava kakku onnistuu toivottavasti jo paremmin!!

Kinuskigalleria (3)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

31.12.2007


Video kaulittavalla massalla kuorruttamisesta löytyy myös osoitteesta www.youtube.com/watch?v=hlIsoyT0TAQ.

Tämä ohje pätee kaikkiin kaulittaviin massoihin, kuten marsipaaniin, sokerimassaan, kaulintamassaan, vaahtokarkkitaikinaan jne.

Sivele kakun pintaan peittävä kerros kermavaahtoa, yli jäänyttä täytettä (jos se ei sisällä liivatetta), tuorejuustoa tms. tasaiseksi tarttumapinnaksi kuorrutteelle. Joidenkin massojen kanssa pinta saattaa ”hikoilla”. Tämä on tehokkainta estää käyttämällä alla sokerikreemiä. Sitä suositellaan esimerkiksi marsipaanin ja joidenkin sokerimassojen alle. Löydät sokerimassoista tehdyn vertailun sokerimassatestin kohdalta.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-2

Varaa riittävästi kuorrutemassaa. Jotain osvittaa sopivista määristä saat Kysymyksiä ja vastauksia -palstalleni kootusta listasta.

Kauli tomusokeria apuna käyttäen massasta 2 ½ mm paksu levy. Käytä alla runsaasti tomusokeria, näin kuorrute ei tartu alustaan. Ripottele tarvittaessa tomusokeria myös kaulittavan levyn pinnalle ja tasoita se kädellä. Käytä tomusokeria kuorrutteen päällä kuitenkin säästeliäästi, jotta pinta ei jää tomusokeriseksi. Levyn tulee olla niin iso, että kakun päälle laitettaessa se ulottuu reilusti yli alareunojen.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen

Nosta levy kakun päälle ja tasoittele ensin kakun päällinen.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-3

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-4

Jaa reunoille syntyvät vekit tasaisesti. Ota toisella kädellä kiinni levyn alareunasta ja venytä sitä ulospäin kakun pinnasta. Paina marsipaani samalla toisella kädellä kiinni kakun pintaan ylhäältä alas edeten. Etene näin kakun ympäri. Paina alareuna lopuksi kämmensyrjällä tiiviisti kakkulautasta vasten.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-5

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-6

Leikkaa ylimääräiset reunat pois aivan kakun alareunasta.

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-7

kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-8

Säilytä kakku jääkaapissa, mutta älä laita kuvun alle! Myös parvekkeella säilöminen on riskialtista pintaan kertyvän kosteuden takia.


Onnistuaksesi aloittelijan kannattaa muistaa nämä:

  • Siloita kakun pinta mahdollisimman tasaiseksi ennen kuorruttamista – epätasaisuudet voivat näkyä massan läpi.
  • Varaa riittävästi kuorrutemassaa (halkaisijaltaan 24 cm kokoiseen kakkuun 500-600 g).
  • Älä kauli massaa liian ohueksi – pinnasta tulee herkemmin epätasainen.

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - - 296

Kategoriat

KakkuvinkitKakunkuorrutteet

Tykkäsitkö?

(24)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (296)

Kinuskikissa31.8.2020 20:59

pellavapaita: vastasinkin sinulle jo toiseen ketjuun. Jatketaan sähköpostitse vielä yksityiskohdista!

pellavapaita30.8.2020 08:48

mari-johanna; Kiitos paljon sinulle.
Ei, ei tullut taidokas pelastus. Ihan kauhean näköinen kakku, kun kermavaahtoakaan ei saatu tarpeeksi, kun happani kassiin eteisessä kolme purkkia ja meni roskiin. Oli vain kaksi prk jääkaapissa. Ja pieni lisäkakkukin piti kuorruttaa. Ei enempää voisi epäonnea olla. Nolottaa viedä juhlapöytään tuommonen, kun kaikki odottavat kaunista prinsessakakkua.

mari-johanna30.8.2020 08:14

Pellavapaita:Voi harmistus!! On todella ikävää että sinulle kävi näin.
En ota enempää kantaa tähän massa asiaan, vaan Kinuskikissa itse saa tulla ja varmasti tuleekin pohtimaan asiaa kunhan viestisi näkee.
Halusin vain tulla sinua lohduttamaan koska itsellekin on kerran massan kanssa käynyt noin ja silloin ymmärrän miten harmitus on suuri.

Onneksi kuitenkin sait taidokkaasti pelastettua kakun, ja vaikkei prinsessakakkua tullutkaan tuli varmasti kuitenkin muuten huippu kakku jälleen!

pellavapaita29.8.2020 20:38

A-pu-va! Ruohonvihreää Kinuskikissan vaniljamassaa 3 pkt kaulittiin isoksi ympyräksi. Massa alkoi kaulimisen aikana reunoilta näyttää aivan kuivalta ja halkeili syviä halkeimia, eikä suostunut kaulittaessa lisää laajenemaan, vaikka oli mielestäni liian paksu.
Nostettiin nelikätisesti kakun päälle, niin murtui ensin isosti yhdestä kohdasta, sitten halkeama jatkoi repeytymistä ja halkeimia alkoi tulla joka puolelle. Jääkaapissa halkeilu jatkui. Ei voinut muuta kuin kuoria pois kaikki:/

Massassa on päiväys 13.12.2020, ostopaikkana paikallinen Prisma.

Olen kai vain kerran kuorruttanut kakun tällä massalla, kuvakin on tämän osion galleriassa. Muistelen nyt, että massa oli ihanan pehmeää, taipuisaa, eikä ollut vaikeuksia kaulia. Ei tämän illan massakaan kivikovaa ollut, muttei helposti kaulittavaa eikä pehmeää. Sitä oli vaikea saada taivutetuksi köntiksikin paketista ottamisen jälkeen. Kolme pakettia piti yhdistää siis.

En osaa sanoa mitään muuta. Harmittaa täysillä.

Se on selvää, että massa oli viallista.

Prinsessakakku-sivulla tarinaa myös.

Kinuskikissa4.8.2020 23:02

Riikka: kuulostaa ikävästi siltä, että tuote oli päässyt viottumaan vai olivatko kaikki paketit yhtä kuivia? Päiväystä oli vielä jäljellä vai oliko tilauksesta kulunut pidempi aika? Tarkistamme kaikki massat lähetysvaiheessa, joten tämän on täytynyt lipsahtaa kontrollin ohi.

Riikka Virtanen4.8.2020 19:14

Hei
Tilasin kinuskikissalta vaalean punaista vanilja massaa. Joka oli tarkoitus laittaa täytekakun päälle. Massa kuitenkin halkeili useasta kohdasta. Missähän vika? Olen useita kakkuja massalla päällystänyt mutta koskaan ei ole näin käynyt. Koristeilla sitten yritin halkeamia peitellä.

mari-johanna15.7.2020 06:21

Minna: Ihan varmasti onnistuu!!
Harjoitus tekee mestarin!!

Minna Ruuska14.7.2020 21:01

Kiitos vastauksista! Vaniljamassassa oli päiväystä jäljellä vielä vuoden loppuun ja tuntui myös pehmyeltä, eli siitä ei nyt tainnut olla kiinni. Täytynee vain jatkaa kokeiluja ja eiköhän tämäkin harjoituksen myötä onnistu 🙂

Kinuskikissa14.7.2020 11:50

Minna: apukissa mari-johannalta tulikin jo niin hyvää tietoutta, etten itse olisi saattanut paremmin vastata. Noiden pointtien lisäksi tuli ainoastaan mieleen, olisiko kaulittu levy sittenkin ollut hieman liian ohut. Sen voin kuitenkin sanoa, että ensimmäinen yritys on meillä kaikilla ollut harjoittelua. Leipomisessa kokemus on paras opettaja! Seuraava kakku onnistuu takuulla paremmin.

mari-johanna14.7.2020 08:32

Minna: Voi onpas harmillista, että ensimäinen massa kakkusi koki tuollaisen ikävän kauneus virhe kohtalon.
Kinuskikissalla on kasapäin kokemusta ja tietoutta massojen kanssa työskentelystä ja kunhan hän kesälaitumilta ehtii, hän varmasti tuon tiedon sinulle jakaa.
Tässä kuitenkin minun huomioitani massojen kanssa työskentelystä.

Sokerikreemi ohuelti massan alla oli varmasti ihan hyvä ajatus. Näin suositellaan tehtäväksi ettei kakun kosteus pilaa päällystettävää massaa.
Se myös tsoittaa kakun epätasaisuuksia jotka sitten näkyisivät massan alta muhkuroina.
Vallitsevat sääolosuhteet varsinkin näin kesällä saattavat toki vaikuttaa kakkujen tekoon varsinkin kermakakkuja tehdessä mutta nyt haluaisin tarkistaa kuitenkin katsoitko vaniljamassan kyljestä parasta ennen päiväyksen? Entä oliko massa pehmeän oloista kuin ihana lasten muovailuvaha vai oliko se yhtään jäykän tai kovan oloista?

Joskus massat vanhenmiten tulevat jäykemmiksi käsitellä ja silloin niihin myös helpommin tulee halkeamia siirreltäessä.
Jos massa on ilman kanssa tekemisissä pitkään eli poissa muovista se alkaa myös kuivettua ja näinollen halkeilla.
Joitakin aikoja sitten (ehkä 1 – 1 1/2 v.) täällä sivustolla oli myös puhetta juurikin vaniljamassan kuivumisesta vaikka päiväystä vielä oli reilusti jäljellä. Useampi leipuri,myös minä itse mukaanlukien, olimme huomanneet avaamattomien massojen olevan kuivakan oloisia ja repeilevän niitä käsiteltäessä.
Kun Kinuskikissa sitten asiaa tehtaan kanssa selvitteli kävi ilmi että tietyissä valmistus erissä joissakin paketeissa oli nuppineulankin päätä pienempiä reikiä ja kun sieltä ilmaa sitten pääsi pakettiin sisään ja paketit olivat pitkiäkin aikoja kaupan hyllyllä niin tapahtui vähitellen tällaista massan osittaista kuivahtamista.

Onko nyt ollut sinulla kyse tuosta vai jostain ihan muusta,en uskalla siihen ottaa kantaa, mutta sitten massa työskentelijän viimeinen vinkki-vitonen minulta.
Jos kakkuun tulee omia silmiä häiritseviä kohtia niin kannattaa miettiä koristelua niin, että nuo häiritsevät kohdat saa ehkä piilotettua koristeiden alle.
Toki, jos repeämiä on ollut kakussasi paljon niin sitten kaikkea ei toki peittoon saa ja se on harmillista.

Nyt kuitenkin pyydän,älä masennu kokonaan, vaan odotetaan vielä Kinuskikissan viisaita sanoja, massan kanssa työskentely vaatii aikaa ja harjoitusta, ja seuraava kakku onnistuu toivottavasti jo paremmin!!

Kinuskigalleria (3)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa