KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Videoiden kuvaaminen alkaa – vastaa ja vaikuta sisältöön!

13.1.2015

videot

Kevään aikana on tarkoitus käynnistää opastusvideoiden kuvaaminen ja täydentää elävällä kuvalla Kinuskikissa-sisältöä. Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa videoiden suunnitteluun. Koska videoita tehdään teitä Kinuskeja varten, te olette avainasemassa aiheiden ideoinnissa. Heittäkäähän siis kommenttia, mistä leivontaan ja/tai koristeluun liittyvistä aiheista ja tekniikoista toivoisitte video-opastusta!

Kinuskikissa

Kommentit (25)

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
15.2.2015 02:53

Ja jatkona edelliseen kommenttiin, näytä videoissa että et ole (toivottavasti) supersiisti ja aina järjestelmällinen. Tai en tiedä, sotketko yhtä paljon keittiössä kuin harjoitteleva leipoja?

KrisseRa
Kinuskileipomo KrisseRa
15.2.2015 02:50

Oih, yleensä vinkkejä koristeluiden tekemisestä. Oma koristeluni on 4-vuotiaas luokkaa, joten hyvät neuvot ovat tarpeen. Ja niiden vinkkien joukkoon olisi kiva saada kuvia siitä, miten kokenutkin epäonnistuu. Esim. itse ruusuja sokerimassasta tehdessäni tulin ilman muotteja (sydänpiparkakkusellaista lukuunottamatta) keksineeksi uuden kukkalajin. Eli pipariksi meni ruusu mutta tuli uusi kukkalaji. Ja sellaisia koristelvinkkejä, joita saa aikaiseksi niillä peruspursotintyllilla, kun ei ole kotona tyllia joka lähtöön, vain toistaiseksi ne 2 tähtityllaa ja yksi ”suora”. Mitkä tyllat esim. olisivat ”tarpeen joka kotiin” peruskoristeiden tekoon?

Kinuskikissa
12.2.2015 10:59

Voi älkää tulko kurkistamaan mun pakastimeen, se on kaoottinen ja olisi pitänyt sulattaa jo pari vuotta sitten! 🙂 Mutta juu, tuo työvälinevideo olisi varmasti kiva, laitan ylös ja pohdin vielä miten sen toteuttaisi (herkästi välineistä voi sitten herätä jatkokysymys, että miten niitä käytetään ja siihen ei välttämättä yksi video riitä).

Aamuriemu
Kinuskileipomo Aamuriemu
12.2.2015 03:34

Heippa taas 🙂 ! Tuli vielä sellainen mieleen, että olisi kiva tutustua Kinuskikissan työvälineisiin, eli jonkinlaista väline-esittelyä käyttötarkoituksineen. Olisi mielenkiintoista kurkistaa myös Kinuskikissan pakastimeen ja saada käytännön vinkkejä leivosten pakastamisesta, että mitkä on helppoja pakastaa ja mitkä eivät oikein kestä pakastamista ja neuvoja leivosten säilytykseen, esim. hyvistä säilytysrasioista, -pusseista ja yleensä ottaen mitä Kinuskissa nyt sattuisi suositella, mitä ei vaikka itse olisi hoksannut.

Kinuskikissa
11.2.2015 18:21

helmi: vastasinkin sinulle jo!

Kiitti myös näistä uusista ideoista!

_helmi_
11.2.2015 12:54

Moi! Anteeksi kun kommentoin täällä, mutta oletko saanut mailini? 😉

herkut1
1.2.2015 20:55

Kiitos jo etukäteen, on ihana oppia videonvälityksellä työtapoja joissa tulee lisätietoutta itselle, esim,kermaruusun ja etenkin -lehtien pursotuksesta, kuinka saa kauniin lopputuloksen?

Viineri
26.1.2015 19:21

Oisi kiva nähdä video siitä sateenkaarikakusta (oliko sen niminen?)
🙂

MAITOMARSU
Kinuskileipomo MAITOMARSU
25.1.2015 13:57

Olisi kiva nähdä/ saada opastukset valkosuklaan värjäämiseen, minulla se nimittäin ei usein onnistu.

Kinuskikissa
19.1.2015 08:58

Kiitos kaikille aihetoivomuksista! Näistä on erittäin paljon hyötyä suunnittelussa. Huomenna käydään kaikki läpi ja tehdään päätös ensimmäisten videoiden teemoista. Ensi viikolla ehkä jo kuvataan – hui! 🙂

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa