KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Vaniljamassat S-Marketteihin

27.4.2018

Tämä ihana näky kruunasi kauppareissuni tällä viikolla! 👌 Ikiomat 💕vaniljamassani 💕 pääsivät viimein Prismoista S-Markettien valikoimaan ja näin entistä paremmin teidän ulottuvillenne! Yhdessä epäonnisessa valmistuserässä sattunut pakkauksen heikko ilmatiiviys (ja sen myötä massan kuivahtaminen) on korjattu ja tämä on täysin freesiä tavaraa! Nyt testailemaan!

Kommentit (3)

sokeriruusu
2.5.2018 15:48

Ahaa 🙂 nyt selviskin massojen outo koostumus. Ihmettelin kun käyttöaikaa oli vielä 3 kk paketissa ja silti melko kova.

maris
Kinuskileipomo maris
30.4.2018 16:05

Elisa: joo, valitettavasti siltä kuulostaa, että juuri tuommoinen virheellinen paketti massaa sinulle on sattunut. Itsellänikin niitä muutama kaapissa on.

Tässä yhteydessä tulikin mieleeni ihan yleisesti kysyä, että kuinkakohan hyvin tuo glyseriini toimii kuivahtaneiden massojen pehmentäjänä: https://toivepuoti.kinuskikissa.fi/epages/kk.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Kinuskikissa/Products/03-712? Olen silloin tällöin miettinyt, että pitäisi melkein hankkia, kun tahtoo aina jäädä osa massoista jo avatuistakin pakkauksista käyttämättä, ja ikävä sitten niitä kuivettuneita möykkyjä pois nakella. 😕

Elisa
30.4.2018 14:57

Oiskohan mulle sattunut just sellanen paketti kun massa on reunoilta ihan kivikovaa ja paketti on avaamaton.. Eikä ole parasta ennen -päivä mennyt :/ Harmi kun en pysty palauttamaan kauppaan kun ostosta on jo aikaa.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa