KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Valmistujaisjuhlista

18.5.2020

Toukokuu huipentuu perinteisesti lakkiaisiin ja valmistujaisiin. Kyselin Instagramissa, miten perheissä aiotaan nyt poikkeustilanteessa juhlistaa valmistumista. Suurin osa juhlii isommin elokuun lopulla, mutta perheen kesken kakutellaan jo toukokuun viimeisenä lauantaina. Jos perheissä on kesällä luvassa rippijuhlia, saatetaan juhlia myös yhdistää. Mikäli pihaa on käytettävissä, vietetään tilaisuus väljemmin ulkosalla. Tärkeä viesti oli, etteivät ylioppilaaksi/ammattiin valmistuvat jää koronakriisin takia ilman juhlapäiväänsä. Raskaan kevään jälkeen iloiset juhlat ovat kenties tärkeämpiä kuin koskaan! Tulen palaamaan valmistujaisteemoihin myöhemmässä vaiheessa kesää. Kesäistä leivontainspiraatiota luvassa kuitenkin yllin kyllin ennen sitä!

Kommentit (1)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
19.5.2020 07:12

Voi! Minulla on ajatukset niin kaikkien niiden perheiden luona, joilla nyt valmistujaiset tai lakkiaiset siirtyivät tuonnemmaksi.
Olemme itse tässä ryhmässä myös. Meillä piti olla pojan kokiksi valmistujaiset 25.4 vaan eipä ollut.
Kun poika sitten vappu aattona sai postissa kokin paperit niin paistoimme munkkeja ja avasimme skumppa pullon ihan perheen kesken.
Nyt meillä on uusi yritys heinä-elokuun vaihteessa ja jos ei vielä silloinkaan saa niin sitten täytyy pohtia meille uusi päivä koska tuolloin elokuun lopussa meillä on 3 ylioppilas juhlat….
Niin, toivottavasti on!
Kaikille valmituville siis hurjasti tsemppaavia terveisiä ja isot etähalit lakkien ja valmistumisien johdosta!!

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa